Iker Casillas serà el nom propi de la setena jornada de la Kings League. L'exjugador del Reial Madrid és el president d'1K, equip situat en la cinquena posició de la taula classificatòria, i ha anunciat que tornarà a vestir-se de curt per defensar la porteria del seu equip. Ho farà contra l'equip d'Ibai Llanos, un dels líders de la competició que ha estat capaç de guanyar cinc dels sis partits que s'han disputat fins ara. 

El 'sant' sobrevola el Cupra Arena

I com tot el que passa a la Kings League, l'anunci d'aquest històric fet s'ha produït d'una manera espectacular. Casillas ha abandonat per uns minuts el plató del Chup Chup Kings, el programa de Twitch en el qual s'anuncien totes les novetats de la pròxima jornada, i ha aparegut instants més tard volant amb unes ales, simulant ser un 'sant', sobrenom que va tenir durant la seva etapa de futbolista per les inversemblants aturades que el caracteritzaven. 

Així doncs, Iker Casillas ha revolucionat tots els presidents que estaven al Cupra Arena per presenciar un anunci que Piqué ha titllat de "moment de l'any". I és que després del precende que va marcar el Kun jugant (i marcant) amb el seu club contra Ibai, l'exfutbolista blanc també disputarà un partit de la Kings League amb l'equip que ell mateix presideix.

Ibai Llanos es nega a xutar el penal contra Iker Casillas...

Des de fa dues setmanes, la Kings League té l'al·licient de veure als presidents dels diferents equips xutar un penal en qualsevol moment del partit gràcies a la 'carta presidencial'. Ara bé, perquè això succeeixi, hi ha dos requisits que s'han de complir. El primer d'ells és que ambdós presidents estiguin de manera presencial al Cupra Arena; el segon, que tots dos implicats estiguin d'acord en què hi hagi aquest factor en joc. I com és obvi, Ibai Llanos, en un principi, no ha volgut xutar contra Iker Casillas. El propietari de Porcinos té moltes coses a perdre enfrontant-se a un dels millors porters de la història i poques coses guanyar. Per aquest motiu, ha decidit que no volia perjudicar el seu equip

... però Piqué l'acaba convencent amb missatges de jugadors i entrenadors històrics

Ibai Llanos antes de lanzar su penalti en la Kings League / Foto: Kings League
Ibai Llanos abans de xutar un penal a la  Kings League / Foto: Kings League

 Això no ha agradat gens a un Gerard Piqué que ha preparat vídeos de diverses personalitats com Andrés IniestaDavid de Gea, Jordi Alba, Cesc Fábregas, Pepe Reina o fins i tot José Mourinho, encoratjant el jove streamer a xutar el seu penal. A més d'això, també ha entrat Vicente del Bosque per trucada per dedicar-li unes paraules a Ibai. Finalment, el president de Porcinos, amb tot aquest xou, s'ha vist 'obligat' a acceptar i demà xutarà un penal contra Iker Casillas.