Zlatan Ibrahimovic segueix sent el golejador de sempre, aquell futbolista determinant i també espectacular que ha meravellat tants anys a tota Europa. L'exjugador del Barça debuta en la seva nova aventura als Estats Units amb dos majestuosos gols que fan vibrar tota l'afició del LA Galaxy.

Té 36 anys però els seus anys de pólvora segueixen ben vius. La qualitat mai es perd i el futbolista suec n'ha tingut prou amb vint minuts per capgirar la situació de la franquícia californiana en el derbi de Los Angles i fer embogir la seva nova afició. Zlatan ha entrat al terreny de joc al minut 71 de partit i, a partir d'aquí, tot ha canviat.

Els Galaxy perdien aleshores per 1-3 contra el Los Angeles FC, i des de la seva sortida han fet tres gols per remuntar el partit. Només ha hagut d'esperar dos minuts sobre la gespa perquè el seu company Pontius escurcés distàncies al marcador. I l'alegria de l'empat ha arribat poc després. Als sis minuts d'entrar perquè Zlatan fes un golàs.

Impressionant voleia que no feia més que confirmar la gran capacitat golejadora del suec. Un gol per estrenar-se i també per emmarcar. A partir d'aquí, però, amb l'empat al marcador, ningú s'ha donat per vençut i el mateix Ibra ha fet el gol de la victòria al temps de descompte. Impressionada i sense paraules s'ha quedat l'afició nord-americana.

Eufòria total a l'StubHub Center de Los Angeles. Ibrahimovic ha tingut de sobres amb vint minuts per canviar la història d'un partit que els Galaxy tenien perdut. I si Ibrahimovic es va presentar comprant una pàgina d'un diari per donar una excèntrica benvinguda a la seva arribada, sembla que no anava desencaminat i es mereix molt més que la ciutat de Los Angles li doni les gràcies per haver fitxat per ells.