Molt es parla d'Isco Alarcón, qui és un dels jugadors que més problemes està ocasionant el Reial Madrid. Ha hagut de suportar un gran nombre de crítiques a causa del seu estat de forma, ja que molta gent creu que no ha estat un bon professional, i no ha cuidat el seu pes en les últimes temporades. El seu rendiment també ha estat molt discret, i això ha fet que passi de ser una peça important, a tenir un rol completament secundari i residual.

Així va passar amb Zinedine Zidane com a entrenador, i així ha continuat sent amb Carlo Ancelotti. Florentino Pérez ha provat de traspassar-li diverses vegades, una cosa que només la falta d'ofertes en ferm ha impedit. Per sort, aquest juny acaba contracte, i per fi podran perdre de vista l'andalús. Fins aleshores, té molt complicat poder jugar algun partit com a titular, i, de fet, fins i tot es diu que pot no tornar a posar-se la samarreta blanca. Sobretot, si segueixen els rumors que el vinculen amb el Barça.

Però hi ha un altre crac de la plantilla del que no es parla tant, i el cas del qual també és molt preocupant. Com a mínim, a l'altura del d'Isco. Es tracta de Jesús Vallejo, un altre descart del qual van intentar desfer-se el passat mercat estival. Malgrat les sortides de Raphaël Varane i de Sergio Ramos, continuava sense entrar en els plans, i el veien sense prou nivell per estar en el Santiago Bernabéu. Durant els Jocs Olímpics va tenir una bona oportunitat per reivindicar-se, i no la va aprofitar.

Cap conjunt no va preguntar per ell, així que no va quedar més remei que seguir al Madrid. Des del primer moment el van advertir del paper secundari que anava a tenir, i així ha estat. Només ha disputat un total de 14 minuts, dividits en tres partits. Als seus 25 anys acabats de complir, no té present ni futur, i estan treballant en aconseguir llançar-li aquest mateix mes de gener. Perquè, a diferència d'Isco, encara té firmat fins al llunyà 2025.

Jesus Vallejo Reial Madrid escalfament Europa Press

Jesús Vallejo/ Europa Press

És cert que no fa soroll ni genera problemes, però està ocupant una fitxa i cobrant un sou que no justifica. Ancelotti demana que el portin a un altre central, encara que, per a això, primer hauran de fer fora l'aragonès, que no té intenció de moure's.

La rescissió de contracte, la solució més probable

Veient que Vallejo és un obstacle que interfereix en els plans del Madrid, a Florentino Pérez només se li ocorre una solució possible. Aquesta és la rescissió del seu contracte, que seria la més ràpida. El '5' no té pretendents, ni sembla estar movent-se per trobar una sortida, i no veuria amb mals ulls anar-se'n amb la carta de llibertat.

Això si, espera una compensació econòmica important, i no renunciarà a res del que té firmat.

Costaran diners que se'n vagin.