No totes les perles que el Reial Madrid ha captat del futbol brasiler estan sortint bé. Mentre Vinícius és en la llista de grans encerts, un altre jugador format al Flamengo, Reinier, sembla que no anirà pel mateix camí, fins al punt que en aquests moments no ho vol ningú. Després d'una irregular temporada com cedit al Borussia Dortmund, Reinier ha tornat al Reial Madrid. Carlo Ancelotti no ho vol, per la qual cosa al brasiler no li queda més remei que anar-se'n cedit de nou.

En un primer moment, semblava que Reinier acabaria al Benfica. L'acord entre ambdós clubs semblava tancat, fins al punt que el pare del jugador va arribar a afirmar que el seu fill estava entusiasmat amb poder jugador al gegant lisboeta. Finalment, l'operació es va trencar, ja que el Benfica no va acceptar l'elevada opció de compra que volia imposar el Reial Madrid, inassumible, així com tampoc el tant per cent de salari que havia d'assumir. La cessió se'n va anar en orris i Reinier segueix en la disciplina del Reial Madrid.

Reinier presentacion Reial Madrid Europa Press
Reinier, en la seva presentació com a jugador del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Valladolid i Torino descarten l'operació

Va ser llavors quan el Reial Madrid es va posar en contacte amb el Valladolid, amb el que manté una relació excel·lent, i li va oferir la cessió de Reinier. Aparentment, seria un reforç de luxe, ja que el club presidit per Ronaldo Nazario acaba d'ascendir a la Primera Divisió, però finalment el Valladolid va denegar l'oferta, en no poder assumir la quantitat de salari que li imposava el Reial Madrid. Ronaldo ho va intentar tot, ja que coneix Reinier, però en aquests moments l'operació és econòmicament inviable.

I el tercer club en discòrdia és el Torino, que està passant un estiu molt mogut, fins al punt que el seu entrenador i el seu director esportiu han arribat a les mans, i en públic, després de discutir per la planificació esportiva. Com en el cas del Valladolid, el Torino no pot pagar la fitxa de Reinier, la qual cosa va convertir l'interès en paper mullat.

Reinier Jesus Borussia Dortmund EuropaPress
Reinier va jugar molt poc amb el Borussia Dortmund / Foto: Europa Press

Reinier ha de jugar

Després d'acumular només 741 minuts al Borussia Dortmund, el Reial Madrid vol assegurar que Reinier acumuli minuts al futbol europeu. Van pagar 30 milions d'euros pel seu fitxatge, per la qual cosa necessita que el jugador creixi i es revalori. El mercat que sembla més interessat en el jugador és el portuguès, ja que després del Benfica hi ha hagut contactes amb l'Sporting de Portugal i el Porto, tot i que les converses encara estan en una fase inicial.

Al Reial Madrid li agradaria que el jugador es quedés a Espanya, per tenir-lo controlat, encara que de moment no hi ha cap interès en ferm pel futbolista. S'ha dit amb el Getafe i el Celta, a més del Valladolid, però per al club blanc hauria d'assumir una part important del salari del jugador, un fet que es vol evitar per alleugerir la massa salarial de la plantilla.