L'expressió "TIC, TAC, TIC, TAC" s'ha convertit en una de les frases de moda del final de l'estiu. Popularitzada per Josep Predrerol, director i presentat d'El Chiringuito de Jugones, programa de MEGA, l'expressió s'ha anat estenent per les xarxes socials, encara que a poc a poc s'està tornant en contra del periodista, ja que està sent usada per criticar-lo, i més veient com Kylian Mbappé té tots els números de quedar-se al París Saint-Germain com a mínim una temporada més.

La mofa del Barça al "TIC TAC" de Pedrerol

La capacitat d'El Chiringuito per estirar al màxim el xiclet els ha portat fins i tot a apadrinar una cançó del TIC, TAC creada per un seguidor canari. "És el tic tac que ve una altra vegada, quan controla la bola. Fan l'onada per veure'l córrer, el rei del futbol es diu Mbappé"; són alguns dels versos de l'obra, considerada pel programa de televisió com el veritable hit de l'estiu.

Josep Pedrerol Xiringuito|Paradeta de Mega sense veu

Josep Pedrerol, presentador i director del programa 'El Chiringuito de Jugones' / MEGA

Entre totes les burles que circulen per les xarxes socials, s'ha viralitzat una en la qual apareix un Josep Pedrerol envellit, sota el text 31 d'agost de 2030, anunciant el fitxatge d'Mbappé pel Reial Madrid.

I també es va afegir a les burles el mateix FC Barcelona, que en la prèvia del Barça-Getafe no va dubtar a afegir el famós TIC, TAC en el seu Twitter oficial.

El Girondins i l'Spartak s'apunten a les burles

I en aquestes últimes hores el fenomen TIC, TAC ha traspassat fronteres i ha arribat a ciutats com Bordeus o Moscou. I és que el compte oficial del Girondins de Burdeos, en plena jornada en què s'està tancant el mercat, ha fixat un tuit amb un vídeo del mateix Josep Pedrerol dient "Girondins de Burdeos, TIC, TAC, TIC, TAC".

I també s'ha apuntat a la moda l'Spartak de Moscou, un habitual en fer burles per les xarxes socials. El Community Manager del club rus ha escrit "Exclusiva TIC TAC", en referència a Pedrerol, i ha afegit una fotografia de Fabrizio Romano i Francesco Porzio, periodistes que s'han fet famosos per les seves exclusives en fitxatges.

"Descobrim el que estan mirant Fabrizio i Francesco". La notícia és l'anunci del fitxatge del jugador belga Maximiliano Caufriez per l'Spartak de Moscou.

 

Imatge principal: Josep Pedrerol, director i presentador d''El Chiringuito de Jugones' / Mega