Montilivi no ha reviscut la gesta contra el Reial Madrid. El Girona ha perdut contra els blancs tot i plantar cara i avançar-se al marcador (1-4). L'eficiència de Benzema, amb un doblet, ha sentenciat els catalans.

Sorprenent Girona

El Girona ja és un equip gran, madur i que sap disputar-li de tu a tu els partits als millors equips de la Lliga. I també té les coses molt clares. El Madrid, amb la por d'haver perdut la temporada passada a l'estadi gironí, ha sortit a controlar. I el Girona no els ha deixat fer-ho.

Gran inici dels catalans, amb una pressió infernal des de la mateixa àrea madridista i molta efectivitat. El Madrid no podia combinar amb facilitat i el Girona generava ocasions del no res. Una tònica que s'ha anat repetint al llarg de l'enfrontament, però que ha deixat una igualtat futbolística sobre el terreny de joc. Els blancs han posat el toc i les idees, i els gironins les ganes i el sacrifici.

Una feina que li ha sortit bé al Girona perquè ha aconseguit la sorpresa al contracop. La banda dreta ha estat un punyal i això s'ha aprofitat. Era el minut 17 quan Portu ha pujat la pilota pel seu carril esquerre, l'ha centrada dins l'àrea, i el refús ha anat a parar a peus de Borja García. El futbolista del Girona, format al Madrid, ha retallat amb sang freda i ha clavat la pilota per tot l'escaire. Un golàs per emmarcar i també per somiar.

També innocent Girona

Però amb el gol del Girona, al Madrid li han agafat les presses. Els blancs atacaven sense descans per la productiva banda dreta de Marcelo i Asensio, amb Pedro Porro com a principal guerrer en defensa. I mica en mica han anat fent mal. Fins que ha arribat la innocència del Girona.

En una d'aquestes arribades constants del Madrid, Asensio, molt llest, rep dins l'àrea, amaga la pilota i Muniesa li fa penal. Després Sergio Ramos, poc abans de la mitja part, ha igualat el partit amb una resolució a l'estil Panenka.

Però la innocència no ha marxat i tot just començar la segona meitat, en una de les primeres ocasions en què el Madrid ha arribat dins l'àrea gironina, Marco Asensio ha tornat a caure. Aquesta vegada ha estat Pere Pons qui no ha calculat bé la seva entrada. Caiguda del mallorquí, penal assenyalat i gol de Benzema amb un xut ajustat al pal. Just set minuts després, abans del 60, Bale ha fet el tercer en un contraatac. I a partir d'aquí el partit ja s'ha acabat.

El Madrid s'ha convertit en l'amo del partit, monopolitzant la pilota, i el Girona ha sabut resistir. Alguna jugada aïllada per les dues parts que podrien haver canviat el marcador, però tant Bono com Keylor Navas han salvat els seus equips. I a deu minuts per al final Benzema ha sentenciat amb el quart gol del Madrid.

Primera derrota de la temporada a Montilivi, només un punt sumat del Girona en dues jornades, no ganan des del mes de marzo en casa i ara toca aixecar el cap. El Madrid segueix amb el ple de victòries i evita que el Girona aconsegueixi la doble gesta.