El Girona ha superat la primera ronda de la Copa del Rei després de derrotar el Linares Deportivo, de la Tercera Divisió (1-2). En un terreny de joc en pèssimes condicions per culpa de la pluja, el conjunt de Pep Lluís Martí ha hagut de remuntar un gol inicial del conjunt andalús per superar l'eliminatòria.

El tècnic balear ha alineat un onze ple de cares noves per tal de donar oportunitats als menys habituals, però el cert és que homes com Sebas Coris o Jordi Calavera han hagut de ser substituïts al descans per tal de capgirar el marcador. Els gols del conjunt blanc-i-vermell els ha marcat Marc Gual en els minuts 49 i 73.

Sort dispar per als catalans

D'altra banda, la UE Llagostera, de Segona Divisió B, ha perdut a casa davant de l'Haro, de la mateixa categoria. El partit entre catalans i riojans ha finalitzat amb empat a 0, però els visitants s'han acabat imposant a la pròrroga amb un gol de Javier Duro (0-1).

A Tarragona, el Nàstic s'ha imposat a l'Olot en un duel català d'equips de la categoria de bronze. Els primers 90 minuts han acabat amb empat a 1 al marcador gràcies a les dianes de Javi Márquez i Pep Chavarría, però dos gols a la segona part de la pròrroga del camerunès Thomas Omang han donat el bitllet de segona ronda al Nàstic (3-1).

Per últim, l'eliminatòria entre el Cornellà i l'Oriola, de Segona B, s'ha hagut de resoldre a la tanda de penals després que el temps reglamentari i la pròrroga acabés amb empat a 0. El conjunt valencià s'ha acabat imposant gràcies a una parada decisiva del porter Aitor (4-5).

Els representants catalans a la segona ronda de la Copa del Rei, doncs, seran l'Espanyol, el Girona, el Badalona i el Nàstic. El sorteig tindrà lloc aquest divendres a les 13:00 hores.