El Girona es fa fort a casa. Aquest dijous, el conjunt de Juan Carlos Unzué va superar el Deportivo de la Corunya (3-1) gràcies als gols de Borja García, Marc Gual i Cristhian Stuani. D'aquesta manera, els blanc-i-vermells sumen 4 victòries i 1 empat a Montilivi, fet que els converteix en el millor local del campionat.

Contra el Depor, el Girona va signar la primera part més convincent de la temporada i ben aviat va deixar clar perquè és un dels favorits per ascendir. La primera diana del partit va arribar en el minut 23, quan Gerard Gumbau va habilitar Stuani i aquest va enviar la pilota al pal. Borja García, però, va recollir el refús i, amb sang freda, va batre Dani Giménez.

Un quart d'hora més tard, en el minut 38, el català Marc Gual va fer valer l'enorme superiorat gironina per signar el 2-0, aquest cop aprofitant una jugada embolicada en una falta picada per Àlex Granell. El partit, abans del descans, semblava sentenciat.

Al segon temps, però, el Deportivo va avançar totes les seves línies i va fer patir al Girona. En el minut 66, i just després d'entrar al terreny de joc, Borja Valle va superar Juan Carlos amb un gran xut des de la frontal per posar la por al cos al públic de Montilivi.

Abans del final, però, els d'Unzué van aprofitar un error imperdonable del central Vassilios Lambropoulos en la sortida de pilota dels gallecs per sentenciar el duel gràcies a un contraatac conduit per Samu Sáiz i culminat per Stuani.

Montilivi es converteix en un fortí però el Girona segueix amb una assignatura pendent. Els blanc-i-vermells encara no han sumat ni un punt fora de casa, quelcom indispensable per aspirar a l'ascens. Aquest diumenge, a l'estadi del Racing de Santander, nova oportunitat per trencar la mala ratxa.