Gerard Piqué és el futbolista més estimat pels culers pel seu futbol, per la seva entrega i pel seu lideratge tant dins com fora del terreny de joc. El defensa culer, després de la marxa de Leo Messi, és el centre de totes les mirades i un dels jugadors més destacats de la plantilla. I l'última actuació del defensa barceloní ha estat defensar Samuel Umtiti, el protegit de Piqué segons El Triangle.

Umtiti, assenyalat

En les últimes setmanes, Umtiti ha estat més discutit que mai. Xiulets en el Trofeu Joan Gamper i també en l'últim partit de Lliga quan va sortir a escalfar a la banda. A més, en l'última reunió que va tenir amb Joan Laporta es va ensorrar i es va posar a plorar.

Samuel Umtiti Barça Europa Press

Samuel Umtiti escalfant / EuropaPress

Però el motiu d'aquest odi creixent dels culers amb el defensa francès és la seva nul·la capacitat competitiva des del 2018, quan es va negar a operar-se del genoll que tenia afectat per jugar el Mundial (que va guanyar amb França). Des d'aquell moment, va adoptar plans de recuperació conservadors, negant-se a operar, i fent caure el seu rendiment futbolístic en picat.

I amb els problemes econòmics del Barça, la marxa forçada de Leo Messi per problemes financers i les rebaixes salarials dels capitans, un dels qui no havia fet el gest per rebaixar-se el sou era Umtiti. Ara sí, assenyalat totalment per l'afició.

Laporta Sergi Roberto Pique FC Barcelona

Joan Laporta saludant Sergi Roberto i amb Gerard Piqué de fons / FC Barcelona

La vinculació entre Piqué i Umtiti

El mateix Piqué va explicar al programa 'La Sotana' que Umtiti "està complint el contracte amb totes les obligacions. La gent ha de ser empàtica. L'actitud és impecable. No s'ha perdut mai un entrenament. Una altra cosa és qui li va signar el contracte, un president que va ser votat pels socis".

Però El Triangle apunta que aquesta defensa de Piqué ha estat condicionada perquè els dos comparteixen representants. Arturo Canales és el representant, que treballa en una empresa participada per Kosmos, propietat del mateix Piqué. I per aquest motiu també afirmen que Piqué "està en disposició i té arguments" per influir en el futur d'Umtiti al Barça.

En la mateixa informació també assenyalen que al final tot pugui acabar amb "una espècie de conspiració" a favor d'Umtiti, "un protegit" de Piqué i Laporta. També apunten que l'ascens de Piqué fins arribar al domini del vestidor i del club ha estat una orquestració feta conjuntament amb Laporta, especulant també si ha tingut alguna cosa a veure amb "el gran engany del president a Leo Messi".

 

Imatge principal: Gerard Piqué celebrant un gol amb el Barça / EFE