El Reial Madrid vol tornar a portar-se a una de les grans joies de la pedrera del Sevilla, com va fer en el seu moment amb Sergio Ramos. Ja han passat més de 15 anys des que Florentino Pérez va pagar la clàusula de rescissió de l'actual jugador del Paris Saint-Germain, fent una aposta important, desemborsant prop de 30 milions d'euros pels seus serveis. Per a molts, era una inversió amb molt risc, especialment tractant-se d'un noi tan jove.

Però poc temps va necessitar per demostrar que havia estat un complet encert, i va acabar convertint-se en una llegenda en el Santiago Bernabéu. Va passar més d'una dècada al primer equip, sent titular indiscutible, i protagonitzant moments per a la història. Sempre podrà presumir de tenir un palmarès envejable, i d'haver marcat gols tan decisius com els que va aconseguir a les dues finals de la Champions League davant l'Atlètic de Madrid.

Encara que en el dia d'avui ja ningú no s'acordi d'ell, a causa del sensacional rendiment d'Eder Militao i a l'aportació d'altres peces com David Alaba, Antonio Rüdiger o Nacho Fernández, el campió d'un Mundial i de dues Eurocopes sempre estarà entre els futbolistes més importants de la institució. I també és una icona de 'la Roja', sent el crac que més vegades ha representat la selecció espanyola, de la qual es va retirar fa unes setmanes.

Florentino Pérez guarda grans records de Ramos, malgrat que la relació entre ambdós no va acabar sent la millor, i és per això que s'ha anotat un objectiu en el Ramón Sánchez Pizjuán. Es tracta de José Luís Espinosa, més ben conegut com a 'Espi', que és una de les esperances de futur que tenen a Nervión. Per a alguns experts, fins i tot, és el talent més prometedor des que va sortir l'ara crac del PSG. Està en edat cadet, i ha estat internacional en categoria sub 15, meravellant amb la velocitat, la projecció ofensiva i l'habilitat que té.

Monchi Sevilla EFE
Monchi/ EFE

Lògic, per tant, que Monchi estigui fent tot el possible perquè firmi un precontracte, i allunyar-lo així dels pretendents que té. Però ja és massa tard, i ha decidit marxar al Madrid.

Espi formarà part del Cadet A el pròxim curs

Espi ha pactat amb Florentino Pérez ingressar a La Fàbrica, i vestirà els colors del Madrid a partir de juny, que tan sols haurà d'indemnitzar el Sevilla amb un pagament ínfim en concepte de drets de formació.

Formarà part del Cadet A, i la seva família es traslladarà al costat d'ell a la capital d'Espanya.