En el Reial Madrid són molt pocs jugadors els que disposen del cartell d'intocable. Ni tan sols titulars habituals no són intransferibles, i Florentino Pérez estaria disposat a negociar la venda d'alguns d'ells. L'últim exemple d'això és un Ferland Mendy que està considerant el seu futur, i està estudiant les seves ofertes durant les seves vacances. Perquè no vol ser suplent habitual, i si no li garanteixen la titularitat, no tindrà problemes en marxar.

Sap que Carlo Ancelotti no acaba de confiar en les seves habilitats, i que ha quedat bastant decebut amb l'irregular rendiment que ha tingut. Perquè ha combinat actuacions molt destacades, amb altres en les quals ha comès errors molt greus, que han estat a punt de significar gols en contra, o en alguna ocasió, han provocat que encaixin gols absurds. A això, cal sumar-li les constants lesions que ha patit, i que han provocat que es perdi molts partits.

Ferland Mendy Reial Madrid Llevant Miramon Dani Cardenas EFE
Ferland Mendy/ EFE

De manera que en el Santiago Bernabéu no és imprescindible, i en cas que l'ex de l'Olympique de Lió i del Le Havre demani anar-se'n, li obriran les portes. Això si, no ho faran a un preu baix, ja que continua entrant en els plans de cara a la pròxima campanya. És a dir, que només una bona oferta provocaria que li deixessin marxar, i està taxat en 50 milions d'euros, que és el preu que van pagar per ell fa tres anys.

Si algun club es presenta amb una proposta que rondi aquesta quantitat, al Madrid donaran permís a Mendy per negociar. De moment, no tenen cap notícia sobre el tema, i s'ha especulat amb un interès per part de Chelsea, Paris Saint-Germain, Manchester United o Juventus de Torí, però encara no han fet cap consulta. En el quadre blanc també han posat una data límit perquè decideixi, i en cas de no haver resolt el seu futur abans de l'un d'agost, ja no podrà anar-se'n.

És a dir, que té tot el mes de juliol per meditar les seves opcions, mentre que ja li estan buscant un possible substitut. El gran favorit continua sent Fran García, del Rayo Vallecano, tanmateix, tenen més alternatives a l'agenda, com Raphaël Guerreiro, del Borussia Dortmund.

Mendy, víctima de Antonio Rüdiger

Evidentment, el principal culpable de la possible sortida de Mendy seria Antonio Rüdiger. L'alemany ja ha estat presentat, i al principi s'espera que tingui un paper clau en els esquemes d'Ancelotti, que ha estat el gran valedor de la seva contractació.

David Alaba serà ressituat en el lateral esquerre, deixant sense espai el '23.'