El 10 està reservat per als cracs. Diego Armando Maradona el va lluir a can Barça i ara mateix aquest número és de Leo Messi. Un dels fills del Pelusa ha fet unes declaracions sorprenents per l'exigència i és que ha demanat que es retiri la samarreta amb el 10 al Barça.

"No en tinc cap dubte"

Diego Armando Maradona Sinagra, nascut a Nàpols el 1986 i reconegut per l'exfutbolista el 2016, creu que tots els equips de Maradona haurien de retirar la seva samarreta. "Als equips on va jugar, crec que sí, inclòs el Barça. No en tinc cap dubte", ha assegurat en una entrevista amb el diari Marca.

Leo Messi samarreta Newells Maradona Barca EFE

Messi amb la samarreta de Newell's / EFE

No obstant això, ho ha volgut matissar i ha dit que "tot això és secundari". "Estic enfocat només en passar aquest dol tan difícil. Tant de bo passi de pressa, o no... Ni sé el que vull que passi", ha afegit.

El fill de l'astre argentí ha comentat que el va emocionar l'homenatge de Messi al seu pare: "Em va emocionar molt. Han estat dies molt emotius. El de Leo va ser especial, molt bonic. Em va arribar, em va fer plorar. També el del Nàpols, el triomf de Gimnasia, el que va passar a Boca, on hi era el Dalma... Han estat molt emotius".

 

Imatge principal: Messi i Maradona amb l'Argentina / EFE