L'arribada de Ferran Torres va ser una aposta total per part d'un Xavi Hernández que va ser el seu principal valedor perquè arribés al Camp Nou. L'extrem valencià va arribar al Manchester City, gràcies a un gran rendiment al València, club d'on va sortir. La seva irrupció a Mestalla va despertar l'interès d'un Pep Guardiola que va saber veure les seves grans qualitats. La trucada del tècnic skyblue, sumats als aires de grandesa d'un Ferran que acabava d'aterrar en el futbol professional, van fer que acabés abandonant el club de la seva vida per arribar a l'Etihad Stadium.

No obstant això, el de Santpedor no va posar cap impediment a la sortida del futbolista de Foios quan va arribar el Barça i va pagar 55 milions per ell. El cert és que va ser un regal enverinat de Guardiola, juntament amb un Eric García, amb el qual tampoc no comptava. I és que Pep devia veure una cosa que no li va agradar de Ferran per deixar-lo sortir tan fàcilment. I és que l'extrem valencià ha rendit molt per sota en un Barça que tenia moltes esperances posades en ell, sobretot d'un Xavi que va renunciar a altres futbolistes per facilitar la seva arribada.

Xavi Hernández Barça entrenament / Foto: FC Barcelona
Xavi Hernández saludant durant un entrenament / Foto: FC Barcelona

Xavi es va equivocar amb Ferran Torres

El temps ha acabat per treure la raó el tècnic egarenc, perquè Ferran Torres ha decebut. Tant és així que ha estat un dels jugadors assenyalats, tant per part de l'afició, com per part de la directiva per abandonar el FC Barcelona i fer caixa per ell per poder incorporar nous fitxatges.

I és que, en aquell moment, Xavi va tenir a la seva mà la possibilitat de fitxar un Dani Olmo que s'està sortint en el RB Leipzig. No obstant això, el tècnic egarenc va preferir l'arribada d'un Ferran Torres, el rendiment del qual ha estat molt per sota de l'esperat, i ara en el Camp Nou estan tirant-se dels cabells.

Dani Olmo Leipzig / Foto: Europa Press - Jan Woitas
Dani Olmo durant un partit amb el RB Leipzig / Foto: Europa Press - Jan Woitas

Dani Olmo enlluerna a Alemanya

Clarament, el Barça ha sortit perdent després de l'elecció del tècnic egarenc. Olmo és un dels millors atacants de la Bundesliga, sent una de les peces claus del conjunt germànic, que acaba de fer-se amb la Supercopa d'Alemanya, gràcies a un hat-trick del català.

El seu nom ha estat sempre vinculat al FC Barcelona, club d'on va sortir i que ha volgut recuperar-lo en més d'una ocasió. De moment, l'internacional amb la selecció espanyola, continuarà amb Los Toros Rojos, fins a 2027, després de firmar la seva renovació amb els alemanys. Hi ha trens, que només passen una vegada en la vida.