La història es repeteix. La UEFA ha obert un expedient informatiu al Barça per l'exhibició d'estelades al Camp Nou en el partit contra el Celtic de Glasgow, tot i que no decidirà res fins que el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) es pronunciï sobre el recurs que el club va presentar quan va ser sancionat amb 150.000 euros al juny.

La condició que va posar llavors el Comitè de Disciplina de la UEFA perquè el Barça pagués 50.000 euros menys de multa era que aquests fets no es repetissin en els propers dos anys. Però l'ANC, Òmnium, la Plataforma Pro Seleccions Catalanes i l'associació Drets van repartir 30.000 estelades a les portes del Camp Nou, que van pintar l'estadi amb els colors del procés català.

Amb la llibertat d'expressió com a protagonista, el Barça ja va recordar que l'estelada és una bandera "legal" i, a més a més, es va desvincular completament de la iniciativa i la va atribuir a aquestes quatre entitats, però el seu portaveu, Sergi Vives, va voler deixar clar que "el Camp Nou és un espai de llibertat i el Barça defensarà sempre la llibertat d'expressió entre els seus socis". I no només això. També va afegir que "no estem preocupats en absolut per un hipotètic tancament de l'estadi".

El Barça ja ha pagat 30.000 euros per la multa que ja li va imposar la UEFA durant la final de la Champions contra la Juventus per vestir l'estadi d'estelades, però va recórrer la següent multa de 150.000 euros que li havia imposat aquest organisme "pels expedients acumulats d'exhibició d'estelades al Camp Nou".