L’Estadi Johan Cruyff ja és una realitat. El Barça ha inaugurat aquest dimarts a la nit el camp on jugarà el Barça B, el primer equip del Barça femení i el Juvenil en una jornada festiva, ple de personalitats vinculades amb el món del futbol i que ha lloat el mite holandès. El club blaugrana tanca amb aquest acte els homenatges a la figura de Cruyff.

Messi, Busquets, Piqué i Sergi Roberto, representants de La Masia

Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto han estat els participants de luxes de la inauguració i qui millor que ells per ser en un dia tan especial. Els quatre, capitans del Barça, i els quatre, formats a La Masia, quin regal. Els blaugrana han estat presents al terreny de joc quan Jordi Cruyff, fill del Johan, ha fet el servei d’honor.

Jordi Cruyff Messi Pique Busquets EstadiJohanCruyff SiraEsclasans

Sira Esclasans

I no hi ha millor homenatge per a Cruyff que un partit de futbol entre els equips juvenils del Barça i de l’Ajax, els dos clubs referència de l’holandès. El matx ha acabat amb victòria dels neerlandesos que han estat superiors a l’equip de Víctor Valdés (0-2). En tot cas, la filosofia de toc, ofensiva i de pressió de Cruyff serà la imatge en el qual les categories inferiors de l’entitat catalana s’han d’emmirallar.

Johan Cruyff és etern

L’Estadi Johan Cruyff, situat a Sant Joan Despí i amb capacitat per 6.000 persones, és la primera peça de l’Espai Barça i substitueix el Miniestadi, que en el seu lloc es construirà el nou Palau Blaugrana. “Estem vivint un moment històric que romandrà en la memòria col·lectiva del barcelonisme” ha assegurat el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Victor Valdes Estadi Johan Cruyff SiraEsclasans

Sira Esclasans

Ha estat un estiu intens a can Barça en clau Johan Cruyff. Roba exclusiva, un mural i la més recent aquest dilluns amb la inauguració de la seva estàtua al Camp Nou. El Johan es mereix això i molt més, va ser molt gran, és molt gran i és etern.