Després de superar el Llagostera i el Burgos a la Copa del Rei, finalment l'Espanyol ha dit adeu a la competició del KO. El conjunt blanc-i-blau ha perdut en l'eliminatòria de setzens de final contra l'Osasuna (0-2).

L'Osasuna és de Primera Divisió

Semblava que podia ser un matí rodó per a l'Espanyol, jugant a casa contra un Primera Divisió i tornant a sentir sensacions, però ha estat l'Osasuna qui ha fet un pas endavant. Els navarresos sempre han creat més perill, també han estat més determinats en atac i defensivament s'han cobert bé.

Tot i la voluntat perica, ja al minut 9 Javi Martínez ha obert la llauna i l'Espanyol ha rebut el primer cop. Ha estat en una de les primeres ocasions clares de l'Osasuna, que ha demostrat la seva efectivitat.

Kike Barja Espanyol Osasuna EFE

Kike Barja celebrant el seu gol contra l'Espanyol / EFE

I la dinàmica ha continuat igual. Tot i que l'Espanyol ha intentat atacar en busca del gol, avançar línies i ser més ofensiu per aconseguir l'empat, els menys habituals, titulars a l'RCDE Stadium, no han estat eficaços. I a la mitja hora de joc Kike Barja ha fet el segon gol de l'Osasuna en un contracop posterior a una clara ocasió de l'Espanyol.

No hi ha remuntada

El Monito Vargas i Wu Lei no ha estat letals. Més aviat s'han embolicat cada vegada que tenien una acció de perill. I fins que Raúl de Tomás, Embarba, Melamed, Darder i Vadillo no han entrat al terreny de joc, ja a la segona meitat, l'equip perico no ha fet realment el pas necessari per intentar aconseguir la remuntada.

Wu Lei Espanyol Osasuna EFE

Wu Lei en una acció del partit contra l'Osasuna / EFE

RDT sempre ha estat atent tant dins com fora l'àrea de l'Osasuna i quan connectava amb la pilota el perill era evident. També quan Embarba corria per la banda dreta i quan Melamed s'ha centrat en atacar la porteria rival.

Però tot i la insistència, dos gols han estat masses per remuntar. Un pal de De Tomás en els minuts final i res més. L'Espanyol no estarà present en el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei.

Imatge principal: L'Osasuna celebrant un dels gols contra l'Espanyol / EFE