La primera gran notícia en clau Espanyol va relacionada amb un dels objectius de la temporada 2016/17: arribar als 28.000 socis. L'entitat blanc-i-blava segueix creixent i la xifra ha augmentat aquesta temporada de forma exponencial, molt influïda pel bon joc de l'equip i la dinàmica que ha aportat Quique Sánchez Flores.

La campanya d'abonaments d'aquesta temporada va tancar amb uns grans resultats de 27.213 socis, però en pocs mesos s'han vinculat gairebé 800 aficionats més. La pujada és encara més destacable quan es compara amb les xifres obtingudes en la conclusió de la temporada passada quan aleshores hi havia 25.864 socis. L'entitat ha crescut en mig any un total de 2.136 socis i s'espera que l'impuls que la campanya de cara a la segona volta de LaLiga acabi de sumar més aficionats.

El club ha fet valer les seves promocions actives per justificar també un augment molt important que s'afegeix a la bona salut econòmica de l'Espanyol. Descomptes del 40% sobre el preu de la temporada, preus reduïts en les altes infantils, el Pack Fan i molts altres avantatges de cara a una afició que té assegurada que "Gaudiràs com un nen", tal com reflecteix el lema d'aquesta nova campanya.