Kylian Mbappé segueix sent jugador del PSG, però el seu gran desig era fitxar pel Reial Madrid. Florentino Pérez va presentar fins a tres ofertes per al crac francès, però l'entitat parisenca va bloquejar-li el pas. Mbappé jugarà amb el PSG aquesta temporada i forma una davantera de somni juntament amb Leo Messi i Neymar.

"Vaig demanar marxar"

I el que era un secret a veus s'ha convertit fent públic pel mateix Mbappé. El davanter ha concedit una entrevista a RMC Sport amb Jerome Rothen i ha assegurat que va demanar sortir aquest estiu del Parc dels Prínceps. "Vaig demanar marxar, i des d'aquest moment no vaig voler renovar, volia que el club em busqués un traspàs perquè poguessin tenir diners per buscar un recanvi de qualitat", ha afirmat el francès.

Mbappé PSG Europa Press

Mbappé es lamenta d'una acció / Europa Press

La conversa es va mantenir després del triomf dels parisencs contra el Manchester City (2-0) a la Champions. "Sempre he estat feliç en aquest club els quatre anys que he passat aquí i ho segueixo sent. Ho vaig anunciar suficientment aviat perquè el club pogués reaccionar. Volia que els dos sortíssim beneficiats i acabéssim de la mà per fer un bon tracte. Però els vaig respectar i els vaig dir 'Si no voleu que marxi, em quedo", ha manifestat.

El francès ha rebutjat totes les propostes de renovació amb el PSG i és que no es volia comprometre tenint en compte el desig del Madrid. No obstant això, Mbappé ha negat que hagi rebutjat sis o set ofertes de renovació: "La gent diu que vaig rebutjar sis o set ofertes d'estendre el meu contracte, que no volia parlar més amb Leonardo, i això no és cert per res. Em van dir 'Kylian, a partir d'ara parles amb el president'. Personalment, no em va agradar molt la frase 'vindrà a l'última setmana d'agost'... perquè vaig dir a finals de juliol que volia marxar".

Kylian Mbappe PSG Rennes EFE

Mbappé a terra / EFE

El Madrid va arribar a posar sobre la taula una proposta de 180 milions d'euros per Mbappé, però ni així. "No em correspon a mi jutjar, la meva posició estava clara. Vaig dir que volia marxar i ho vaig dir amb temps", ha manifestat.

Ara la situació és la següent: el Madrid esperarà que finalitzi el contracte del davanter i llavors, el fitxarà. Mbappé té contracte amb el PSG fins al juny de 2022 i a partir de gener ja pot negociar lliurement amb qui vulgui. Té molts números que el pròxim mercat acabi aterrant a la capital espanyola i té clar que no vol el tècnic actual, Carlo Ancelotti.

Carlo Ancelotti Real Madrid EFE

Ancelotti durant un partit / EFE

Florentino Pérez no creu en Ancelotti i el va fitxar perquè no tenia cap altre candidat de garanties. El president madridista va oferir el càrrec d'entrenador a Jose Mourinho, però ja s'havia compromès amb la Roma i mentrestant Joachim Löw és una de les prioritats de Florentino. 

 

Imatge principal: Mbappé durant un partit amb el PSG / EFE