Antoine Griezmann serà un altre dels protagonistes del mercat estival en el Barça. Resoldre el seu futur és una de les tasques pendents que té Joan Laporta, que espera rebre alguna notícia. Al principi, l'acord de cessió amb l'Atlètic de Madrid expira al juny, de manera que hauria de tornar quan finalitzi la temporada. Però no entra en els plans de Xavi Hernández, que no compta amb l'internacional francès.

Xavi Hernandez roda premsa EFE
Xavi Hernández/ EFE

El seu talent és innegable i indiscutible, tanmateix, en les dues temporades que va estar en el Camp Nou, ja va demostrar que no encaixava. A més, a això cal sumar-lo que percebia un salari molt elevat, i que en aquests moments és inassumible per a l'entitat. Per això, confien que els 'matalassers' acabin quedant-se a 'el Petit Príncep' en propietat. I les últimes informacions assenyalen que la decisió està presa, i el futbolista ja sap on jugarà el pròxim curs.

Ho continuarà fent en el Wanda Metropolitano, malgrat que la seva campanya ha estat per sota de les expectatives. No ha estat capaç de recuperar la seva millor versió, aquesta que va mostrar en la seva primera etapa, i ha continuat sent aquest crack tan irregular i intermitent que va ser amb el conjunt blaugrana. Encara i així, té la total confiança de Diego Pablo Simeone, que continua creient en ell, i que de fet va ser el principal responsable de la seva tornada a la capital d'Espanya.

Enrique Cerezo tenia molts dubtes, ja que Griezmann va marxar per la porta del darrere, i una gran part de l'afició estava en contra seu. Però la insistència de l'entrenador argentí a repescar a l'ex de la Reial Societat va ser el que va provocar que finalment arribessin a un acord amb el Barça per a una cessió, que serà ampliada per un altre any més. Això provoca que l'opció de compra passi a ser obligatòria, si bé aquí hi ha una 'trampa' que no és bona per als interessos de Laporta.

mestís simeone atletico aplaudiment europa press
Diego Pablo Simeone/ Europa Press

Per començar, perquè és una xifra més baixa de la qual s'havia parlat al principi. Molts pensaven que la quantitat a desemborsar era de 50 milions d'euros, però l'Atleti simplement necessitarà invertir 40 'quilos', és a dir, pràcticament quatre vegades menys del que va ingressar en estiu de 2019 amb la seva venda.

El Barça no rebrà aquests diners fins a 2023

Una altra sorpresa negativa que s'ha emportat Xavi és que no rebran els diners del traspàs de Griezmann fins a l'any que ve, el 2023. Per tant, el campió del Mundial de Rússia continuarà defensant l'elàstica blanc-i-vermella en qualitat de cedit, abans de quedar-se a títol definitiu.

La jugada no li ha sortit massa bé al Barça, des del punt de vista financer.