L'equip d'estrelles de la capital francesa cau davant del Stade Rennes per un contundent 2-0. El PSG s'ha vist superat en un partit pobre en què ni Mbappé ni Neymar ni tan sols Leo Messi han pogut anotar a la porteria d'Alfred Gomis.

En condicions normals, un partit tan obert com el que s'ha viscut al Roazhon Park es decantaria per un equip amb una davantera tan brillant com la dels de Mauricio Pochettino. No obstant això, comptar amb el trident compost per Messi, Neymar i Mbappé no és sinònim de victòria. La vulnerabilitat defensiva dels de Pochettino ha quedat al descobert, i amb els dos gols encaixats d'avui ja són 9 els que ha concedit el PSG en tan sols 9 partits de lliga.

Messi Pochettino PSG EuropaPress

Pochettino dando órdenes a Messi / Europa Press

En conseqüència d'un equip tan ofensiu on en el dia d'avui Di María acompanyava al trident màgic, l'equip local ha gaudit de molts espais. L'hàbil extrem ghanès Sulemana i la movilitat del davanter centre Laborde han sigut un mal de cap constant per a la defensa parisenca.

Dosi de realitat

L'equip de la capital francesa volia seguir amb l'idil·li de resultats del que provenen. La victòria per 2-0 davant del Manchester City a la Champions League i el ple de victòries que duien fins al dia d'avui a la Ligue 1 feia semblar que res podia sortir malament en aquesta jornada de diumenge. La primera part era un intercanvi de cops constant en el que cap equip trobava la manera de desequilibrar el marcador. A prop de fer-ho es va quedar Leo Messi després d'estavellar un xut de falta des de la frontal al travesser. Per contra, Gaëtan Laborde al minut 45 superava a Donnarumma que repetia titularitat i feia l'u a zero enviant al vestidor el PSG per sota en el marcador.

Gol Tait Rennes Celebració EFE

Celebració de gol del Rennes / EFE

El sac inicial de la segona part el feia l'equip local, que en pocs segons guanyava línia de fons per la banda dreta i Flovien Tait feia el 2-0 després d'una centrada al punt de penal del mateix Laborde. Així doncs, dos gols per sota en el marcador, el PSG reprenia la missió de reduir distàncies bolcant-se a l'atac. En conseqüència, el Rennes tenia latifundis per davant per armar contracops i en més d'una ocasió ha estat més a prop el 3-0 que el 2-1.

Neymar, desaparegut

L'extrem brasiler ha estat molt desdibuixat durant tot el partit. Qui més ho intentava dels tres cracs era Mbappé, qui veia com el VAR li anul·lava un gol al minut 69 per posició antireglamentària. Tornant al '10' del PSG, només ha fet sensació de perill en les contades combinacions que ha aconseguit filar juntament amb Leo Messi. Més enllà d'aquestes, no ha tingut gaire transcendència en el joc ofensiu del seu equip i Maurcio Pochettino ha decidit substituir-lo per Mauro Icardi al minut 76.

Neymar PSG EFE

Neymar durant el partit davant l'Stade Rennes / EFE

A partir de llavors, el PSG ha tractat de llençar atacs sense amb més fe que idees i el Rennes ha respost amb alguna rèplica que podria haver significat el tercer gol local.

Imatge principal: Leo Messi lamentant una ocasió fallida /EFE