Deco no perd detall de la llarga llista de futbolistes que acaben contracte a finals d'aquest mes de juny i que resulten interessants per al Barça. El conjunt blaugrana no perd detall dels noms que podrien recalar a la capital catalana gratis i un exemple d'això és el cas de Guido Rodríguez. No obstant això, i encara que a priori no acabava contracte aquest estiu, el club blaugrana ha inclòs un home més al seu radar després que el Tottenham Hotspur hagi decidit rescindir el seu contracte.

Segons assegura el periodista Gerard Romero, el Barça ha rebut ofert Tanguy Ndombelé, futbolista encara vinculat amb el Galatasaray en qualitat de cedit fins a finals de la present temporada, però que havia de tornar al seu club d'origen a partir del mes de juliol. Amb tot, aquest, el Tottenham, ha decidit terminar de manera unilateral el seu vincle amb el jugador que s'estirava fins a l'estiu de 2025.

ndombele andre gomes tottenham everton europa press
Ndombélé i André Gomes, lluitant per una pilota durant un Tottenham-Everton / Foto: Europa Press

El Tottenham prescindeix de l'alt salari de Ndombélé

El futbolista francès d'arrels congoleses ha jugat en qualitat de préstec durant la present temporada al Galatasaray. Aquesta no era més que una nova cessió per al jugador per tal de rellançar la seva carrera. El Tottenham va pagar 62 milions d'euros per ell durant l'estiu de 2019 i, encara que va deixar bons anys de futbol durant l'inici de la seva etapa a Londres, va acabar tornant a l'Olympique de Lió cedit, un any després al Nàpols i durant la present tempoorada, al Galatarsaray.

Sigui com sigui, tot i que l'exigència del futbol turc és notablement inferior al de la Ligue 1, al de la Serie A i, evidentment, al de la Premier League, el seu pas per Turquia no ha fet altra cosa que acabar d'enfonsar la seva carrera en un punt mort. Dels 65 milions d'euros en què estava cotitzat quan el Tottenham Hotspur el va fitxar als 22 milions a què ha caigut el seu actual valor de mercat.

ndombele tottenham efe
Tanguy Ndombele, durant un partit de Champions League amb la samarreta del Tottenham / Foto: EFE

El Barça s'apunta el nom de Ndombélé, però hi ha altres prioritats

Segons l'esmentada font, Hansi Flick ha estat informat d'una nova ganga del mercat de fitxatges com ho és Ndombélé, però el Barça, tot i que s'hauria apuntat el nom del futbolista francès perquè el mercat és molt llarg, no tindria com a prioritat ara tractar de fitxar-lo. De fet, Guido Rodríguez, pivot amb qui ja s'havia assolit un acord verbal, restaria ara a l'espera que el Barça pugui abordar operacions que de veritat es desitgen tancar com ho són les de Nico Williams o Joshua Kimmich.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!