L'exhibició de Pedri González va tornar a ser immensa contra el Sevilla. El Barça es va imposar al Camp Nou i ja és el segon classificat de la Lliga Santander. I Dani Senabre celebra que "aquest Barça que anava novè quan el va agafar Xavi Hernández ja va segon.

"No va ser un partit tan lluit com el del Reial Madrid, però el Barça va esmorteir el cop contra un rival poderós", explica. Però destaca sobretot "l'obra d'art més gran del món", que va ser de Pedri. El futbolista canari va tornar a aturar el temps i va decidir el partit. I els aficionats culers van corejar el seu nom a l'estil Messi.

Destacant el paper de Frenkie de Jong i apuntant cap a Dani Alves i Pierre-Emerick Aubameyang, Senabre creu que "Xavi ha aconseguit un miracle, perquè resultadistes i defensors de l'estil estem contents".

Tot i això, la lluita pel títol de Lliga ja és un altre tema: "El Barça té un problema, que el Reial Madrid té un coixí molt gran de punts i que, sent elegants, li somriuen els arbitratges... serà gairebé impossible que el Barça guanyi la Lliga".