El Reial Madrid no aixeca el cap. Després de perdre contundentment contra el Sevilla i empatar contra l'Atlètic de Madrid, ara cau a la Champions League contra el CSKA de Moscou (1-0).

Un gol en el primer minut del partit obra del croat Nikola Vlašić ha deixat en evidència Toni Kroos, autor d'una descomunal errada en defensa, i al Madrid, totalment desconnectat des del primer minut del partit. Tot i el gol, amb molts futbolistes sense l'actitud necessària per a un partit de Champions, el Madrid ha tingut oportunitats per empatar.

Tres pals dels blancs, de Casemiro, Benzema i Mariano, també han frenat el conjunt madrileny. Al Madrid li ha faltat aquella eficàcia d'altres anys a la Champions i, perquè no dir-ho, han trobat a faltar els gols de Cristiano Ronaldo. I una altra cosa és clara, que Julen Lopetegui ha tornat a Rússia per repetir ridícul.