El perill i les ànsies de voler vendre. Per la crisi del coronavirus el Barça també ha entrat en una crisi econòmica severa i sap que si no ven futbolistes en el proper mercat d'estiu, no podrà anunciar cap cara nova com Lautaro Martínez o Neymar Jr. I per aquest motiu sembla que Josep Maria Bartomeu i companyia ja estan disposats a tot.

I, fins i tot, també escolten ofertes per l'última gran joia que ha sortit de la Masia: Ansu Fati. El jove davanter, de 17 anys, que ha explotat aquesta temporada i s'ha fet un lloc en el primer equip blaugrana, podria ser un dels futbolistes que estigués en la rampa de sortida si arriba una bona oferta.

Així mateix ho explica l'Sport, que en la portada d'aquest dijous assegura que està disposat a cedir-lo o vendre'l amb opció de recompra al Borussia Dortmund, el gran interessat en els seus serveis per suplir Jadon Sancho.

Sport Portada 30 04 2020

Una decisió que faria enfadar, i molt, els culers, ja una mica farts de les decisions de l'actual junta directiva. Veurem què passa però Ansu Fati hauria de ser un dels intocables perquè és el futur del Barça.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.