El Manchester City no pot marcar cap gol contra el Copenhaguen i es reparteix els punts en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League​ (0-0). Una targeta vermella per al català Sergio Gómez a la primera meitat i la triple intervenció del VAR han desestabilitzat el partit.

El VAR, protagonista absolut al Parken Stadium

El Manchester City volia assegurar-se la següent ronda de la màxima competició europea, però ha tingut en compte el duel del cap de setmana contra el Liverpool a la Premier League. I al Parken Stadium ha sortit amb canvis destacats i sense Erling Haaland, que ha esperat el seu torn des de la banqueta (tot i que ha acabat sense jugar).

Pep Guardiola
Pep Guardiola mirant el partit del Manchester City / Foto: EFE

Els de Guardiola, tot i voler ser protagonistes des de l'inici, han vist ràpidament com en la primera meitat el protagonista absolut seria el VAR. I és que al minut 10, Rodri Hernández ha marcat el primer gol del partit, des de fora l'àrea, per avançar el City. Però l'àrbitre principal, el portuguès Artur Soares Dias, ha revisat la jugada per unes mans de Riyad Mahrez, castigant-les injustament com a falta i anul·lant el gol del futbolista madrileny.

Però això no seria tot, ja que al minut 24 el VAR ha tornat a cridar l'àrbitre perquè anés a mirar unes mans del defensa Nicolai Boilesen dins l'àrea del Copenhaguen. Penal favorable al City, però Mahrez ha fallat després d'una genial aturada del porter polonès Kamil Grabara. I just abans de la mitja hora, nova alerta del VAR per veure una possible targeta vermella per al català Sergio Gómez, que ha acabat mostrant-se i el City s'ha quedat amb un futbolista menys.

Artur Soares Dias árbitro fútbol tarjeta roja / Foto: EFE
L'àrbitre mostrant la targeta vermella a Sergio Gómez / Foto: EFE

Ningú pot desfer l'empat

El City, tot i seguir dominant amb 10 futbolistes tot el que quedava de primera meitat i l'inici de la segona part, s'ha començat a sentir necessitat de gol. Julián Álvarez, el davanter referent, no ha pogut aprofitar la visió que sí tenien Kevin de Bruyne i Ilkay Gundogan. El Copenhaguen, veient que tenia l'oportunitat d'or d'imposar-se al totpoderós City i mantenir-se amb opcions de seguir viu a la Champions, ha avançat línies.

Alguns minuts de problemes per als de Guardiola, però tampoc hi ha hagut un gran patiment per a l'aficionat citizen. I a falta de menys d'un quart d'hora per al final han aparegut els primers canvis del City, però que no han pogut donar-li una volta al partit. Phil Foden i Bernardo Silva han comparegut per encallar-se, una vegada més, contra un Copenhaguen que ha cregut fins al final.

I no hi ha hagut suficient futbol per desfer l'empat. Sense gols al Parken Stadium en una tarda massa poc productiva per als de Pep Guardiola. I la classificació per als vuitens de final està confirmada, però no la primera posició del Grup G.