El Barça ho ha intentat, però Sergi Roberto s'ha negat a acceptar la delicada situació econòmica que passa el club. Amb 30 anys i constants problemes físics, el jugador de Reus ha anat rebutjant, una rere una altra, totes les propostes econòmiques que li ha anat fent el Barça, que finalment l'ha donat per perdut. Sergi Roberto, que acaba contracte el 30 de juny, se n'anirà lliure, però sortirà per la porta del darrere, recordant el cas de Sergio Ramos i el Reial Madrid de la temporada passada.

I és que sembla que Sergi Roberto està buscant un gran contracte. Només així s'entén que fa uns dies l'Atlètic de Madrid també decidís allunyar-se d'ell. El club blanc-i-vermell el volia incorporar per a la pròxima temporada, però després de veure les pretensions del jugador l'ha desestimat, entenent que Sergi Roberto demana unes quantitats molt per sobre del lògic.

Sergi Roberto Barça Europa Press

Sergi Roberto deixarà de ser jugador del Barça aquest estiu / Europa Press

Laporta dona per perdut a Sergi Roberto

I de Sergi Roberto ha parlat Joan Laporta aquest dissabte, en una entrevista a Mundo Deportivo en la qual el president del Barça ha repassat diversos temes de l'actualitat blaugrana. "De moment això està en mans dels representants. Sergi Roberto és un jugador a qui li tenim molta estima, jo personalment l'hi tinc. Ha donat molts anys de glòria i molt futbol al Barça, ara s'està recuperant d'una lesió i acaba contracte. Se li va oferir en el seu moment la renovació, fins i tot vaig intervenir perquè fossin unes condicions en consens amb les dues parts i no van voler firmar aquesta renovació. Entenem doncs que com no van voler firmar i ara acaba contracte...", ha explicat Laporta, que dona per feta la sortida del jugador.

"Ja veurem, perquè és un jugador a qui hem de tenir una especial consideració i deferència, perquè ha format parteix d'una etapa gloriosa de la història del Barça. Això se centrarà a parlar amb ell i deixar les coses clares per ambdues parts", ha afegit el president.

joan laporta president fcbarcelona madrid EFE

Joan Laporta, president del Barça / EFE

La intransigència de Sergi Roberto

El Barça li afligeix que des de l'entorn de Sergi Roberto s'hagi filtrat que el club no l'estava valorant. El jugador de Reus té un salari molt per sobre del que li correspondria per la incidència que té a l'equip, per la qual cosa ja porta un temps que cobra més del que teòricament li correspondria. El Barça, és clar, no es fica en contractes firmats anteriorment, ja que el jugador té tot el dret del món de cobrar el que té tancat per contracte, però arribat el moment de firmar una renovació toca adaptar-se a la nova situació.

En el club estaven convençuts que Sergi Roberto firmaria la renovació, però a poc a poc van anar veient que el seu entorn parlava seriosament quan amenaçaven de trencar les negociacions i canviar d'aires. Finalment, el Barça va donar per trencades les negociacions, ja que no hi havia més camí per recórrer. L'1 de juliol, Sergi Roberto podrà firmar amb el club que vulgui. Després de tota una vida al Barça sortirà per la porta del darrere del Camp Nou.

 

Imatge principal: Joan Laporta dona per perdut Sergi Roberto, que continua sense voler renovar amb el Barça / EFE