Joao Cancelo desitja quedar-se en el Barça, i en cap moment no ha volgut ocultar això. Es troba molt còmode a la ciutat comtal, i ha recuperat la felicitat en la seva segona etapa en La Liga EA Sports, després de sortir del Manchester City per la porta del darrere. El problema és que els seus drets federatius continuen pertanyent a l'entitat anglesa, la qual va abandonar pels seus problemes personals amb Pep Guardiola, amb el qual no es pot ni veure.

Així que no vol tornar a l'Etihad Stadium sota cap concepte, ni tampoc a la Premier League, descartant així la possibilitat d'acabar al Liverpool o a l'Arsenal, que havien pensat en la seva incorporació. Només pensa a seguir en el Camp Nou, a les ordres de Xavi Hernández o del nou entrenador que arribi. I Joan Laporta i Deco també estan totalment encantats amb el rendiment que ha mostrat l'internacional portuguès.

Joao Cancelo

Ha estat una peça indispensable des del primer dia, i ha firmat unes actuacions excel·lents. A més, pot actuar en moltes posicions sobre el terreny de joc, i la seva experiència i la seva jerarquia és molt apreciada al vestidor. Però serà necessari que els 'skyblues' acceptin negociar per una xifra raonable, inferior als 40 milions d'euros que estaven sol·licitant fins fa poc temps per l'ex del València, del Bayern de Munic, del Benfica, de l'Inter de Milà o de la Juventus de Torí.

El Barça no pot ni vol pagar tant per Cancelo, i menys considerant que molt aviat complirà els 30 anys. I si finalment no pot romandre a Barcelona, el lusità ja hauria demanat al seu agent, Jorge Mendes, que comenci a oferir els seus serveis a altres clubs. Concretament, la destinació que té al cap el futbolista és la Saudi Pro League, és a dir, lluny d'Europa. Perquè allà podria percebre un salari simplement estratosfèric.

Jorge Mendes / Foto: EFE
Jorge Mendes/ Foto: EFE

S'allunyaria de la pressió mediàtica, i podria viure uns últims anys molt tranquils, cobrant una autèntica barbaritat.

Cancelo forçarà per poder quedar-se en el Barça

Per sort per al Barça, Cancelo està disposat a forçar i a fer tot el que sigui necessari per poder quedar-se en el Barça, i fins i tot pot posar diners de la seva pròpia butxaca. Tanmateix, tot dependrà únicament i exclusivament de les exigències que tingui el City.

Guardiola pot ser el botxí de Laporta i de Deco, i trair el club de la seva vida.