L'Espanyol ha perdut a l'estadi Ramón de Carranza contra el Cadis (2-1) en l'anada dels setzens de la Copa del Rei. Els de Rubi han jugat bé, però el conjunt andalús ha estat més contundent i ha aprofitat una gran errada de Roberto Jiménez a l'inici del partit. L'encontre, però, deixa una notícia molt positiva: l'irrupció del jugador del filial Adrià Pedrosa.

Pedrosa i Puado impressionen

Si una cosa té la Copa del Rei és que sol oferir espectacle. L’aposta per jugadors poc habituals, la motivació dels conjunts petits i la poca pressió dels grans equips sovint es tradueix en partits rics en ocasions. L'enfrontament entre el Cadis i l’Espanyol, per un aficionat neutre, ha sigut molt entretingut.

Les coses no han començat bé per el conjunt de Rubi, que ha vist com el Cadis s’avançava quan només s’havien disputat 27 segons de partit. La tasca de porter suplent és dura i poc agraïda, però el que ha fet Roberto és difícil de justificar. El madrileny, que avui ocupava la porteria en el lloc de Diego López, ha regalat la pilota a Dejan Lekic dins de la seva pròpia àrea i el serbi no ha perdonat.

cadis espanyol copa del rei efe

El gol, però, no ha alterat el pla de l’equip de Rubi, i amb el pas dels minuts les noves perles de la cantera blanc-i-blava –avui Adrià Pedrosa, Àlex López, Òscar Melendo i Javi Puado– han començat a dominar el partit.

Tot i ser l’únic escollit amb fitxa del filial, l’actuació des del lateral esquerre de Pedrosa ha estat portentosa. Dídac Vilà haurà de procurar no dormir-se perquè els de sota pugen forts.

Qui també ha deixat patent la seva qualitat ha estat Puado. El davanter centre, que fins ara només havia disputat minuts en la primera jornada de Lliga, s’ha estrenat amb un golàs que ha empatat el partit. Desmarcada de deu, retall de deu i definició –amb vaselina inclosa– també de deu. El gol ha estat immillorable.

L’equip gran, però, avui ha estat el Cadis. L’Espanyol estava jugant millor, però els andalusos han estat més contundents i han aconseguit el 2-1 gràcies a una rematada de cap de Karim Azamoum en el minut 40 de partit.

Pólvora mullada

La segona part ha permès conèixer una nova cara: Lluís López. Naldo s'ha lesionat i en el seu lloc ha entrat aquest jove central de Sant Joan de Vilatorrada, una de les moltes promeses del planter de l'Espanyol.

Amb el pas dels minuts l'equip de Rubi ha començat a intimidar la porteria del Cadis, però el cert és que l'ocasió més clara l'ha tingut el conjunt gadità gràcies a Lekic en el minut 62.

Més tard l'Espanyol ha gaudit d'oportunitats per empatar, però ni Pedrosa ni Puado ho han aconseguit. El davanter ho tenia tot de cara per disfressar-se d'heroi però la seva rematada ha marxat als núvols. Era el minut 84 i el marcador ja no s'ha mogut.

L'Espanyol perd l'anada dels setzens de Copa però s'enduu una certesa a casa: pot confiar en els nois del planter.