Karim Benzema segueix apartat de la disciplina de l'Al-Ittihad, conjunt al qual va aterrar fa poc més de sis mesos. Prou temps per penedir-se de la decisió que va prendre, doncs mai no s'ha adaptat a la seva nova vida a l'Aràbia Saudita, i està realment decebut. No és feliç, i s'ha declarat en rebel·lia, motiu pel qual porta moltes setmanes sense exercitar-se juntament amb la resta dels seus companys, que ara mateix estan a Dubai.

Ell, per la seva part, és al país àrab, en espera que es concreti la seva sortida. Ha traslladat que té intenció de tornar a Europa abans que finalitzi el mercat hivernal, i per tant té una setmana per trobar una destinació. L'internacional gal s'ha ofert personalment a molts equips, i una possibilitat que s'ha comentat és la de defensar de nou els colors del Reial Madrid, on era el capità i una de les estrelles de l'equip fins fa poc.

Karim Benzema

Tanmateix, Florentino Pérez li ha tancat les portes. No perdona que marxés per motius econòmics, i considera que no és necessari en absolut. En el Santiago Bernabéu van apostar per no portar a un nou '9', però les coses estan sortint realment bé, així que no faran cap esforç per incorporar el golejador de 36 anys. Afortunadament, hi ha altres combinats que sí que estarien encantats de poder comptar amb els seus serveis.

I, per exemple, en la Premier League s'ha parlat de l'interès que tenen el Chelsea, l'Arsenal, el Tottenham Hotspur o el Manchester United. Però de moment cap no ha realitzat cap ofensiva formal per intentar incorporar Benzema, que el seu entrenador, Marcelo Gallardo, assumeix que perdrà, tret de sorpresa majúscula. I ara ha aparegut una nova via de fuita perquè el guanyador de la Pilota d'Or i del The Best l'any 2022 pugui anar-se'n.

Marcelo Gallardo River Plate Europa Press
Marcelo Gallardo/ Europa Press

Perquè se li ha presentat l'oportunitat de desembarcar al seu país natal, França, per viure una nova etapa en la Ligue1, de la qual va marxar fa exactament 15 anys, quan va decidir unir-se al Madrid.

L'Olympique de Lió vol recuperar Benzema

Evidentment, el club que vol recuperar Benzema és l'Olympique de Lió, on va començar la seva trajectòria en l'elit, i va ser considerat com un dels cracs més prometedors del planeta.

Els francesos viuen una crisi sense precedents, i són antepenúltims, així que corren el risc de descendir. Esperen que el fill pròdig els ajudi a sortir d'aquesta dinàmica.