El Bayern de Munic continua insistint en la contractació d'una estrella del Barça, i té intenció de presentar una oferta formal a l'estiu per provar d'arribar a un acord amb Joan Laporta i amb Deco. Perquè els alemanys, que estan obligats a realitzar una reconstrucció de plantilla al pròxim mercat després d'una temporada paupèrrima, en la qual s'han quedat sense poder conquerir la Bundesliga per primera vegada en més d'una dècada, necessiten reforços per a la defensa.

Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt i Kim Min-Jae són els únics centrals que tenen en nòmina, i els dos primers deixen molts dubtes. I per tant, resulta comprensible els motius que han provocat que se centrin en la firma de Ronald Araújo, que ha passat a ser un objectiu prioritari. No s'obliden d'ell, i Zinedine Zidane, el favorit per substituir Thomas Tuchel, ha demanat de tancar la contractació del central de 24 anys d'edat.

Ronald Araujo lamenta expulsion BarÇa EFE
Ronald Araujo/ EFE

Encara que fins fa unes quantes setmanes estava sent molt criticat pel seu irregular rendiment, ha recuperat de nou una gran versió, i és una de les claus que expliquen la solidesa defensiva que ara mateix han mostrat els de Xavi Hernández. La irrupció de Pau Cubarsí ha permès que trobi un soci d'absolutes garanties en l'eix de la rereguarda, i això ha ajudat enormement que el '4' torni a ser el de sempre, traient la seva expulsió polèmica en el partit contra el Paris Saint-Germain.

I des del Allianz Arena creuen que és la peça que necessiten, raó per la qual s'han mostrat disposats a presentar-se a les oficines del Camp Nou amb una proposta valorada en 90 milions d'euros. Una xifra que convertiria l'internacional uruguaià en un dels defensors més cars de tots els temps, només per darrere d'Harry Maguire, pel qual el Manchester United va pagar poc més. Laporta i Deco hauran d'estudiar aquesta proposta amb calma.

Ronald Araújo

Perquè deixaria molts diners a les arques del Barça, i permetria obtenir uns ingressos considerables, que són necessaris per complir el Fair Play Financer i portar noves cares a l'equip.

Laporta canvia d'opinió amb Araújo

No obstant això, encara que el Barça es mostrava disposat a negociar per Araújo, Laporta sembla haver canviat d'opinió. Torna a ser considerat com a intocable, i ha traslladat la directiva bavaresa que l'única manera que pugui sortir és a canvi de la seva clàusula de rescissió, valorada en 1000 'quilos'.

Així que sembla complicat que l'ex de Boston River acabi canviant La Liga EA Sports per la Bundesliga.