El Bayern Munich va vèncer aquest dijous per 1-0 els Tigres UANL i va conquerir el títol en el Mundial de Clubs de Qatar, el segon en la història dels alemanys de la Lliga de Campions d'Europa.

Gol únic de Pavard

Benjamin Pavard va convertir un gol en el minut 59 per decidir un duel en què els alemanys, que havien guanyat el seu primer títol mundial el 2013, van dominar i els mexicans van mantenir l'ordre.

Encara que el Bayern va tenir més possessió de la pilota (58-42), els mexicans van complir el seu propòsit d'arribar al descans sense rebre gol amb una bona defensa davant de la superioritat del conjunt bàvar.

El darrere del Tigres va deixar només en el minut 18 a Joshua Kimmish, que va ficar la pilota dins la porteria, un gol invalidat per fora de joc.

Kingsley Coman va rematar en una altra arribada dels campions d'Europa i, a partir d'aquesta acció, el Tigres va retardar línies i, ordenat, va limitar l'atac del rival.

El Bayern va sortir a pressionar en la segona meitat. Va ofegar a poc a poc els mexicans i en el minut 59 va firmar l'1-0 per mitjà de Pavard, que va marcar després d'un rebuig de Guzmán.

El Tigres va buscar l'empat. En el minut 63, el colombià Luis Quiñones va trepitjar l'àrea rival amb perill i en el 67 el francès André Pierre Gignac va posar un centre amb verí a l'àrea, aclarit per Lucas Hernández.

Guzmán va evitar un autogol de Carlos Salcedo en el minut 84 i va aturar un tret de Douglas Costa un després.

El Tigres va aguantar bé, però en veure's sota el marcador, no va tenir capacitat de resposta. Mai no va inquietar la defensa alemanya.

El Bayern va tancar millor, va acabar el partit amb nou trets a porta per un els mexicans i va completar el seu sisè títol de la temporada, després de guanyar la Bundesliga, la Copa d'Alemanya, la Lliga de Campions i les dues Supercopes, alemanya i europea, amb la qual cosa va igualar la gesta del Barça el 2009.

Imatge principal: Els jugadors del Bayern celebren el Mundial de Clubs / EFE