El final de temporada del Barça no ha deixat content ningú, i sembla que pot tenir conseqüències. Després de perdre la final de Copa i sumat al ridícul a Liverpool que va deixar els blaugrana fora de la Champions, sembla que la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu no es quedarà de braços plegats. 

Després de ratificar fins a tres vegades la continuïtat d'Ernesto Valverde al capdavant del projecte de cara a la temporada que ve, el diari Sport assegura que el president blaugrana convocarà reunions urgents per abordar alguns temes en els quals hi ha discrepàncies dins la directiva.

Leo Messi renovació Barça Josep Maria Bartomeu Pep Segura Jordi Mestre Javier Bordas FC Barcelona

FC Barcelona

Pep Segura i Ernesto Valverde, els més discutits

Segons el mateix mitjà, un dels punts de conflicte principal és la figura del mànager general del club, Pep Segura, a qui Bartomeu segueix defensant, però no així una gran part de la directiva que presideix. Segura, el màxim responsable de la gestió esportiva del club, no ha aconseguit dotar l'equip d'una identitat clara i això es valora molt negativament en un ampli sector dels estaments més alts del club.

A més de Segura, l'altre responsable sobre el qual es concentren les crítiques és l'entrenador, Ernesto Valverde. Bartomeu l'ha ratificat fins a tres vegades, l'última ahir mateix després de perdre la final, quan va dir que el tècnic extremeny no era el responsable de la derrota, però nombroses veus dins l'estructura del Barça demanen un relleu a la banqueta i aquest també serà un dels temes que es discutirà en les reunions que convoqui Bartomeu.