Ronaldinho serà un dels principals protagonistes de l'acte de presentació de la nova oficina del Barça a Nova York. El proper 6 de setembre s'obrirà una seu blaugrana a la vintena planta de Park Avenue 250 al centre de la ciutat dels gratacels.

El Barça obre aquesta nova delegació als Estats Units per reobrir un mercat en alça i que es pretén augmentar les tasques de relacions comercials. La situació és idònia, perquè estarà al bell mig de Manhattan en el considerat centre esportiu corporatiu de Nova York.

En la inauguració hi haurà la presència del president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident primer Jordi Cardoner, i els vicepresidents Jordi Mestre i Manel Arroyo. Les figures esportives seran Ronaldinho Gaúcho i la jugadora danesa de l'equip femení Line Røddik Hansen.

Una decisió estratègica

La intenció de la Junta Directiva blaugrana és ser un revulsiu d'abast internacional pel Barça i una clara aposta per a fer arribar nous ingressos i ser la concreció del Pla Estratègic del Club per al període 2016-2021. L'objectiu principal serà arribar als 1.000 milions d'euros de facturació l'últim any.

El Barça desenvoluparà d'aquesta manera una extensa acció comercial al mercat americà i esdevindrà un extra que se sumarà a l'oficina de Hong Kong, oberta des del 2014. El principal avantatge serà que l'activitat comercial del Barça es convertirà en global i la seva acció estarà present les 24 hores del dia. En termes solidaris el Barça tindrà l'objectiu d'incrementar la presència de la Fundació als Estats Units.

Manel Arroyo, vicepresident responsable de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació del Barça, i Francesco Calvo, Chief Revenue Officer del club, seran els encarregats de supervisar institucionalment l'oficina. La delegació estarà dirigida per l'austríac Arno Trabesinger, acompanyat de Gerard Guiu i Arturo de la Fuente.

L'agenda i els actes
Dimarts 6 de setembre

12.30h: Dinar privat amb empresaris nord-americans a Club 21.

13.00h: Festival Social FutbolNet a la Middle School 129, el Bronx.

17.30h: Inauguració oficial de l’oficina del FC Barcelona a Nova York.

18.30h: Còctel postinauguració per a convidats a Mad 46.

Dimecres 7 de setembre

11.00h: Acte amb l’Unicef a la seu de les Nacions Unides.

12.30h: Recepció de la penya del FC Barcelona a Nova York a l’Smithfield Hall.

Ubicació de l'oficina i contacte

250 Park Avenue, 20th Floor, 10177 Nova York, Nova York

nyfcb@fcbarcelona.cat