El Barça ha passat el tràmit i s’ha emportat els tres punts davant el Huelva (7-0). Els gols de Hansen, Jennifer Hermoso (2), Alexia, Martens i Oshoala (2) han servit per desfer-se d'un rival que no ha oposat resistència ni ha posat dificultats a les jugadores blaugrana.

Si hi havia un equip amb qui el Barça havia de vigilar, aquest era el Huelva. Les andaluses són les últimes que han vençut en el camp de les culers, i d'això ens hem de remuntar a la lliga passada. Aquella derrota va ser decisiva en la pèrdua del títol lliguer, però no ha sigut així en aquesta tarda de diumenge.

Abans que l'àrbitra xiulés l'inici, Vicky Losada ha ofert el trofeu de la Supercopa d'Espanya a l'afició del Johan Cruyff.

Només ha necessitat cinc minuts el Barça per marcar el primer gol, que ha vingut de les botes de Hansen després d'un esprint important i regatejar la portera. A partir d'aquí, una bassa d'oli. El Huelva no ha provocat gaire perill, sinó que les blaugrana han seguit atacant amb ocasió rere ocasió, fins que Jennifer Hermoso ha marcat el segon gol de cap al minut 25.

A la segona part, el festival de gols blaugrana s'ha succeït sense compassió per al rival. El tercer gol ha vingut novament de Jennifer Hermoso i al minut 70 ha estat el moment de Lieke Martens. L'holandesa no ha parat d'atacar i provocar perill en tot el partit i, finalment, ha vist la seva recompensa en el que és el primer gol d'aquesta temporada.

Alexia Barca Huelva @fcbfemeni

@fcbfemeni

Alexia també ha marcat de penal només 3 minuts després del gol de Lieke. L'àrbitra ha xiulat una falta dins l'àrea sobre Vicky Losada i Alexia l'ha transformat enganyant la portera. Els últims dos gols han sigut obra d'Asisat Oshoala, que ha entrat al camp quan faltaven 15 minuts per finalitzar el partit però també ha volgut dir la seva.

La bona notícia del partit és la recuperació de Kheira Hamraoui, que torna després de rebre l'alta mèdica. Aquesta nova victòria deixa a les blaugrana dormint amb una renda de 9 punts d'avantatge davant l'Atlètic, que cada vegada veu més a prop com la lliga la guanyarà el seu màxim rival.

Alexia Putellas, de 300

Si hi havia algú que tenia ganes que arribés aquest partit, aquesta era Alexia. La migcampista ha celebrat avui el partit número 300 amb la samarreta blaugrana i s'ha convertit en la quarta jugadora que arriba a aquesta xifra des de l'any 2003. En aquests vuit anys que porta en el club, Alexia ha aconseguit 115 gols, ser la segona capitana i ser una peça fonamental en la medul·lar de l'equip.