El Barça es descontrola tot i recuperar Leo Messi. Derrota justa contra un gran Betis que ha sabut sorprendre els culers al Camp Nou (3-4). Defensivament desajustats, els blaugrana han pecat d'un excés d'errades i la falta de contundència en atac. El doblet de l'argentí i el gol d'Arturo Vidal han estat insuficients.

Recital del Betis

L’inici de temporada a la Lliga del Betis no havia estat l’esperat per als aficionats andalusos i ja han començat a sortir les primeres crítiques cap a Quique Setién dins del beticisme. Però seguint amb la filosofia plasmada des de la temporada passada, el Betis ha assaltat el Camp Nou.

Ni que Messi tornés a la titularitat després de tres setmanes de baixa han frenat els andalusos. Ernesto Valverde ha apostat per un onze de gala amb premi per a Malcom, al lloc del lesionat Coutinho. Però res ha estat com els culers esperaven.

Busquets Lo Celso Barca Betis EFE

Els primers minuts del partit han estat una lluita entre dos equips que es disputaven la pilota. Precisament els dos conjunts més tocadors i amb més possessió de la competició. I el descontrol del Barça ha començat a desnivellar el partit. Als blaugrana els costava crear, els costava passar la pilota pel mig del camp i Messi no podia resoldre el partit tot sol.

El Barça, totalment superat per un rival que els feia de mirall, han començat a exigir-lo córrer cap enrere. Bona sortida de pilota del Betis i una profunditat letal. Junior, el lateral esquerre bètic, no ha dubtat en provar les curses per l’autopista de la seva banda. I al minut 20 el mateix Junior ha deixat Sergi Roberto vençut i després ha superat Ter Stegen per fer el primer gol del que seria un partit mogut. I a la mitja hora Joaquín ha fet el segon.

El Barça té orgull

Però el partit encara no havia acabat i el Barça ha tret l’orgull del campió. La cara de la primera part ha estat decebedora i aleshores ha arribat la pressió total amb l'entrada d'Arturo Vidal al descans. I el Betis ha començat a patir de veritat.

Jugada rere jugada el Camp Nou s’ensumava el gol, però els minuts han passat i la remuntada s'allunyava. Ha entrat Munir per Malcom i després quatre minuts bojos. Alba cau dins l’àrea bètica i Messi marca de penal al 68. Entra Carles Aleñá per intentar l’èpica, però l’alegria ha durat ben poc perquè el Betis no s’ha espantat.

messi barça betis efe

No hi ha defensa

Lo Celso ha fet el tercer del Betis després d’una errada de Ter Stegen a falta de vint minuts per acabar el partit. Després Arturo Vidal tornat a escurçar distàncies amb un gol al minut 79, i el partit s'ha acabat quan Rakitic ha vist la segona targeta groga.

El Barça, amb un home menys, ha evidenciat la falta de defensa i la poca activació dels de dalt per defensar. Ter Stegen ha aturat un mà a mà contra Junior i la posterior precipitació ha regalat el quart gol a Canales. De poc ha servit el doblet de Messi ja al descompte i gràcies al VAR.

El Betis ha gaudit i s'ha exhibit al Camp Nou. Tot i el retorn de Messi, un nou equip que li planta cara als culers i una nova tarda de malson a casa. Bones sensacions d'un Messi que es torna a posar en forma, però el Barça ja suma la segona derrota de la temporada a la Lliga. El liderat seguirà sent blaugrana durant les properes dues setmanes gràcies a una necessària aturada de seleccions.