Amb el temporal Glòria com a teló de fons durant els últims dies, que ha devastat el litoral català, la ciutat de Badalona ha presenciat una altra nit de Copa del Rei, que de ben segur quedarà marcada a la memòria dels aficionats badalonins. Tot i haver hagut de suspendre la festa que el club havia organitzat per celebrar la inauguració de l'Estadi Municipal de Badalona pel mal temps, els aficionats han pogut gaudir d'un gran espectacle. Tot i no acabar en victòria local, l'enfrontament ha fet frisar el públic que ha presenciat el partit. El conjunt entrenat per Javier López, tot i haver de lluitar contra les inclemències meteorològiques, ha plantat cara a tot un primera com el Granada (1-3) i ha competit fins a l'últim minut.

Amb esperança

A l'equip català se li ha complicat des d'un bon inici el partit. Quan encara no s'havien disputat els dos primers minuts del matx i els jugadors no havien tingut temps d'adaptar-se al vent i al fred que feia a l'Estadi Municipal, el Granada, mitjançant Ismail, ha marcat el primer gol. Roberto Soladado s'ha inventat una excel·lent jugada individual i ha donat el gol al seu company a la davantera granadina.

Tot i el gol prematur, el Badalona ha seguit amb les idees molt clares i com es va poder veure en l'anterior eliminatòria contra el Getafe (2-0), els badalonins han seguit imprimint el seu joc caracteritzat per una gran intensitat, una pressió sufocant i esperar l'oportunitat per sortir ràpidament a l'esquena del rival. Hugo, al minut 23, i Robusté, al 27, han tingut a les seves botes l'empat en dues ocasions molt clares que no han sabut materialitzar.

darwin machis granada badalona efe

La segona part ha seguit el mateix guió de la primera, un Granada poruc, que no ha volgut arriscar en cap tram del partit i un Badalona que no ha donat el seu braç a tòrcer. D'aquesta manera ha arribat el gloriós premi per l'equip local. Al minut 58, Esteban ha picat un córner molt tancat que ha rematat de cap el capità Robusté. L'eufòria ha envaït el Municipal de Badalona i l'afició ha seguit empenyent l'equip, creient, a mesura que avançaven els minuts, que la fita era possible. Així s'ha arribat a la fi dels 90 minuts reglamentaris i el partit s'ha dirigit a la pròrroga.

Sentència del Granada

Durant el temps extra, els homes de Javier López han vist com el Granada ha fet un pas endavant i com les forces i l'energia que fins ara havien acompanyat l'equip han desaparegut. Al minut 102, Gonalons, que havia saltat al terreny de joc a la pròrroga, ha rematat un molt bon córner i ha aconseguit perforar la porteria del Badalona. El gol ha suposat un fort cop per a l'equip que avui jugava de groc. La mort anunciada del Badalona s'ha certificat al minut 110 amb una contra a càrrec de Carlos Fernández que, tot sol, ha superat Sánchez posant l'1-3 al marcador.

Amb més cor que cap, l'equip local ha vist com anaven passant els minuts sense poder crear perill a la porteria rival i veient com el partit s'apagava a poc a poc. El partit ha finalitzat amb 1-3 i s'ha acabat la possibilitat que el Badalona tornés a fer història.