La comissió mixta formada per l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i la Lliga no ha admès a tràmit la reclamació econòmica d'Arturo Vidal al Barça, segons va informar aquest dijous la Cadena SER.  El passat 5 de desembre, el futbolista xilè va reclamar 2,4 milions d'euros al Barça per presumptes impagaments de bonificacions del seu contracte subjectes al nombre de partits jugats el curs passat. El club blaugrana, però, sempre ha defensat que els representants del migcampista van fer una mala interpretació de les clàusules de l'acord.

De fet, la reclamació de Vidal es va entendre dins del club com una maniobra per forçar el seu traspàs a l'Inter de Milà en aquest mercat d'hivern. El xilè no és la primera opció d'Ernesto Valverde per ocupar la medul·lar i diverses informacions apunten que desitja abandonar el Camp Nou.

Ara, la comissió AFE - La Lliga no ha admès la seva demanda econòmica perquè considera que no es tracta d'un impagament, sinó d'una interpretació del contracte que fa el futbolista. El Barça va fer les al·legacions pertinents i la comissió li ha donat la raó, ja que apunta que el contracte entre les dues parts està subjecte a la interpretació. Si Vidal no vol renunciar a la part que creu que li pertoca, haurà de recórrer a la justícia ordinària.