Passen els dies, s'apropa l'obertura del mercat d'hivern i continuen creixent els debats sobre els possibles canvis a la banqueta del Barça. Es tracta d'un overbooking de migcampistes que podria facilitar la marxa d'un jugador o dos. Entre els noms que entren en les travesses estan Arturo Vidal, Rakitic i Carles Aleñá, però qui agafa més força en les últimes hores és el xilè.

El Barça està de vacances però els futbolistes parlen amb la premsa. Vidal, que passarà el Nadal a Xile, en arribar al seu país no ha descartat un futur lluny del Barça: "És un tema que deixo a una altra persona (al seu agent). No em preocupo d'això i menys ara que estic en els meus dies de descans. Jo ja he fet la meva feina i el meu representant és el que ha de mirar això".

Però tot i aquestes declaracions que podrien encaminar-lo molt cap a l'Inter de Milà, l'equip que ja fa temps que el desitja fitxar, també ha explicat com se sent al Barça: "Estic ben content a Barcelona, així que quan torni a entrenar ho veurem".

arturo vidal xilena barça efe

EFE

Confessant que vol continuar jugant a Europa, continuar al Barça o marxar a l'Inter podria satisfer els seus objectius com a futbolista. I amb passat a la Juventus, ja coneix el futbol italià.