L'arribada de Ferrán Torres tindrà conseqüències en el Barça. La primera, a nivell econòmica, ja que no hi podran haver més fitxatges en aquest mercat hivernal, en haver-se gastat tots els diners en el valencià. I, per poder inscriure'l, hi haurà d'haver sortides, sent Samuel Umtiti, Philippe Coutinho o Clément Lenglet alguns dels candidats. La segona, a nivell esportiu, doncs ha aterrat per ser titular indiscutible, i Xavi Hernández haurà de treure algú de l'onze inicial.

Molts assenyalen a Memphis Depay com el favorit per cedir el seu lloc, però el cert és que no acaba d'estar tan clar. Perquè l'ex del Manchester City tampoc no és un davanter centre pur, i on més còmode se sent és caigut a una banda. Aquesta demarcació és la que actualment està ocupant Pablo Paéz 'Gavi', que serà col·locat al centre del camp. I també és la posició en la qual juga Ousmane Dembélé, sempre que no està lesionat.

EuropaPress ousmane dembele of FC Barcelona uefa champions league

Ousmane Dembélé/ Europa Press

L'extrem francès està tenint protagonisme a les ordres de l'exentrenador de l'Al-Sadd, que des del primer dia l'ha fet saber que és una de les columnes vertebrals del seu projecte. Per això, només ha parlat meravelles d'ell en les rodes de premsa, i una de les seves primeres peticions a Joan Laporta va ser donar prioritat màxima a la seva renovació. Unes exigències que han estat acceptades, i per això ja es trobaven en converses molt avançades.

Ambdues postures s'havien apropat, i arribar a un acord semblava ser una simple qüestió de temps, segons les últimes informacions. Pel que sembla, el campió del Mundial de Rússia tenia intenció d'estirar el seu vincle, i seguir en el Camp Nou, encara que això impliqués que s'havia de rebaixar el sou. Una gran notícia per a Xavi, que donava per fet que podria continuar comptant a la seva plantilla amb el '7.' Però tot ha canviat arran de la contractació de Ferrán.

Dembélé ja no el veu tan clar, i creu que la seva condició de fix a l'onze inicial corre seriós perill. Per aquest motiu, ha decidit paralitzar tot, i ha començat a estudiar, novament, un possible canvi d'aires. No s'ha d'oblidar que queda lliure al juny, i a partir de l'un de gener podrà negociar lliurement amb altres esquadres, sense haver de notificar el Barça.

Dembélé se sent traït per Xavi

El motiu de l'enuig de 'el Mosquit' és perquè se sent traït per Xavi. El de Terrassa li va prometre que seria intocable, i que ho jugaria absolutament tot. Però ni tan sols el va advertir de la contractació de Torres, que ha agafat per sorpresa al gal, que estava preparant el seu casament.

xavi hernandez banqueta|banc dels acusats barça mà europa press

Xavi Hernández/ Europa Press

A més, Dembélé sap que mai no ha estat del grat de Laporta, que vol que se'n vagi del Barça, alliberant un dels sous més alts del vestuari.

Així que tot pot passar.