Ansu Fati va tornar a passar pel quiròfan fa unes setmanes després que el Dr. Ramon Cugat comprovés que la recuperació de la primera intervenció de la seva ruptura del menisc del genoll esquerre no estava anant pel bon camí. Així ho assegura TV3, una informació que el FC Barcelona hauria mantingut en secret per petició expressa del futbolista.

ansu fati barça efe

Ansu Fati, en un partit d'aquesta temporada / EFE

I les males notícies no acaben aquí, ja que segons aquesta mateixa informació, la recuperació de la segona intervenció tampoc no està anant bé, el que està provocant una gran preocupació en el jove futbolista. De fet, Ansu Fati ja s'està replantejant buscar alguna alternativa fora del FC Barcelona, veient com fins ara tot està anant molt pitjor de l'esperat.

El genoll no respon com era d'esperar

Com ja va transcendir fa uns dies, el problema és que el genoll operat s'inflama amb molta facilitat, el que evita que Ansu Fati pugui realitzar les càrregues de treball que li pertocarien per avançar en la recuperació. "Cal recordar que Fati es va sotmetre a començaments del mes de gener a un tractament amb factors de creixement -plasma centrifugat de la mateixa sang i saturat de plaquetes- per facilitar la cicatrització, però lamentablement no ha tingut el resultat esperat", va explicar fa uns dies el diari As

Ansu, que va ser operat el 9 de novembre d'una ruptura del menisc intern del genoll esquerre, podria perdre's el que resta de temporada en el cas d'haver de passar una tercera vegada per la sala d'operacions. Abans, però, tant el jugador com el club volen estudiar totes.

Piqué, cada vegada més a prop del retorn

L'altre lesionat blaugrana de llarga durada, Gerard Piqué, que fa dos mesos i mig es va lesionar els lligaments al Wanda Metropolitano, ja fas uns dies que s'entrena en solitari a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Atesa la delicada situació, el central i els metges van acordar seguir un procés de recuperació conservador que ha anat molt bé.

 

Imatge principal: Ansu Fati, en un partit d'aquesta temporada / EFE