El Reial Madrid té un seriós problema al lateral esquerre. Encara que després del passat mercat de fitxatges la demarcació que va quedar més curta a la plantilla blanca va ser la davantera, la realitat és que fa diverses temporades que l'equip presidit per Florentino Pérez arrossega problemes a la banda esquerra de la defensa, ja que no té noms que estiguin travessant un moment brillant. Per aquesta raó, s'acosta una revolució en aquesta posició durant els pròxims mercats de fitxatges.

Alphonso Davies, l'opció número 1 per al lateral esquerre

I és que, segons ha informat recentment OkDiario, el Reial Madrid està treballant a intentar incorporar Alphonso Davies durant el pròxim estiu. El lateral canadenc és l'opció número 1 de la secretaria tècnica blanca, que el veu com un futbolista ideal per triomfar al Santiago Bernabéu. A més, a la secretaria tècnica blanca consideren que podrien tancar el fitxatge en uns 25 milions d'euros, ja que el jugador acaba el seu contracte amb el Bayern de Munic el 30 de juny de 2025.

Alphonso Davies gol Canadà Croàcia Mundial / Foto: EFE - Neil Hall
Alphonso Davies, celebrant un gol amb el Canadà durant el passat Mundial / Foto: EFE - Neil Hall

Per tant, si el futbolista li comunica al seu club que no renovarà el seu contracte, el Bayern de Munic l'haurà de vendre el pròxim estiu si vol treure una mica de rèdit econòmic per un futbolista que està considerat com un dels millors del món en la seva posició. Aquesta situació podria aprofitar-la un Reial Madrid que estaria disposat a oferir uns 30 milions d'euros per l'internacional canadenc, que té un valor de mercat de 70 milions.

El Bayern de Munic proposa un intercanvi per Alphonso Davies

Ara bé, malgrat aquesta circumstància contractual, el Bayern no posarà gens fàcil la negociació. Conscients que a les seves mans tenen un dels laterals més complets del món, la secretaria tècnica de Munic explorarà totes les opcions possibles. I una d'elles, segons ha informat la mateixa font citada anteriorment, podria ser la de proposar-li al Reial Madrid un intercanvi per algun dels seus futbolistes. Els noms que podrien interessar-li a Thomas Tuchel són diversos i els rumors ja han començat a aflorar.

Ferland Mendy Reial Madrid / Foto: EFE
Ferland Mendy, disputant un partit amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Però d'entre tots els jugadors possibles, n'hi ha dos que encaixarien a la perfecció en aquest intercanvi: Antonio Rüdiger i Ferland Mendy. Si Alphonso Davies acaba abandonant el Bayern de Munic, l'equip de Baviera haurà de fitxar un lateral defensiu, que pugui compartir lloc amb Raphael Guerrerio, d'un perfil molt més ofensiu. I en aquest sentit Mendy podria ser una gran solució. D'altra banda, l'equip de Tuchel necessita amb urgència un central, que podria ser un Rüdiger que no ha començat la temporada de la millor manera en el Reial Madrid.