La greu lesió de Paul Pogba al menisc del seu genoll dret ha estat tot un contratemps per al migcampista francès en la seva voluntat de tornar a ser un futbolista de talla mundial a la Juventus de Torí. Després que tornés al Manchester United, equip que va veure'l desenvolupar-se com a futbolista, Pogba ha emprès el camí de tornada altre cop cap a la Vecchia Signora per recuperar l'esplèndida versió que va deixar en la seva estada a Torí entre els anys 2012 i 2016.

La Juventus es queda sense el seu fitxatge estrella

Paul Pogba marxava de la Juventus sent l'estrella de l'equip i hi ha arribat de la mateixa manera. A banda que l'entitat bianconeri l'ha pogut reclutar de franc, el jugador nascut a Lagny-sur-Marne era un dels majors ídols de l'afició juventina i ha arribat de nou a Itàlia per reprendre el gran rendiment que 105 milions d'euros a l'estiu de 2016 van aturar.

No obstant això, la Juventus haurà d'esperar per veure en acció a Paul Pogba de nou, ja que el nou dorsal '10' s'ha lesionat de gravetat i els pitjors diagnòstics des del país transalpí apunten que podria perillar el Mundial per a un dels pilars de la França de Didier Deschamps. El mateix Pogba haurà de prendre una decisió, ja que la Gazzetta dello Sport avança que és gairebé inevitable que s'hagi d'operar del genoll, i en aquest cas, el període de lesió es prolongaria fins als dos mesos. Per aquesta raó, Massimiliano Allegri sap que necessita reclutar un nou futbolista per una medul·lar que ha quedat coixa sense el seu major actiu.

La Juventus vol cobrir la baixa de Pogba amb una peça del Reial Madrid

La direcció esportiva de l'entitat transalpina pentina el mercat des que va transcendir la malaurada notícia sobre el genoll de Pogba. Un nou migcampista és necessari i, segons okdiario, el futbolista escollit per la Juventus de Torí seria Dani Ceballos. 

dani ceballos real madrid europa press

Dani Ceballos, durant un partit amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

El mitjapunta andalús és un fitxatge més que viable per una Juventus que no hauria de desembutxacar gaire més de 10 milions d'euros per l'ex del Betis. A més a més, el contracte de Dani Ceballos amb el Reial Madrid finalitza a l'estiu de 2023 i Florentino Pérez veuria amb bons ulls fer caixa amb el setè migcampista en l'ordre jeràrquic de Carlo Ancelotti. 

Ceballos ja estava cridat a sortir del Santiago Bernabéu des de principis d'estiu, però la insuficient oferta econòmica del Betis pels seus serveis havia dut al Madrid a la decisió de quedar-se'l. A hores d'ara, Ancelotti seguiria advocant per la seva continuïtat, però la Juventus de Torí pot pitjar l'accelerador perquè les condicions de mercat de Dani Ceballos li interessen.