La Juventus de Torí pot convertir-se en la destinació d'un jugador del Barça, que té el seu futur en l'aire. Perquè Memphis Depay pot convertir-se en una de les sortides que facin aquest mercat estival, a causa que no sembla entrar en els plans de Xavi Hernández. El seu rol és totalment secundari, i pràcticament no està jugant en els últims mesos. Sens dubte, és un dels futbolistes que més ha acusat l'arribada del tècnic egarenc, i la marxa de Ronald Koeman.

Joan Laporta no té al cap la possibilitat d'oferir-li la renovació, i el seu contracte expira en 12 mesos, de manera que la seva venda és molt probable. A més, l'internacional holandès tampoc no té intenció en estirar el seu vincle, veient que juga molt poc, i que el pròxim curs els seus minuts poden ser encara més reduïts. En altres paraules, el millor per a tothom és separar els seus camins, només un any després d'haver-los unit.

Memphis Depay Vila-real Barca EFE
Memphis Depay/ EFE

L'ex de l'Olympique de Lió, el Manchester United i el PSV Eindhoven ja està estudiant les seves opcions de futur, i es decantarà per la que més el sedueixi. Però no pot ocultar que la possibilitat d'anar-se'n a Itàlia li atreu bastant, i de fet, abans d'aterrar en el Camp Nou, ja podria haver marxat a la Serie A. Massimiliano Allegri ha contactat amb ell, i l'ha fet saber que podria ser una peça clau en l'Allianz Stadium.

El Barça no s'oposarà a la pèrdua de Memphis, sempre que rebin una oferta que creguin que coincideix amb el seu valor de mercat. En aquest sentit, es diu que podrien sol·licitar una compensació que rondaria entre els 30 i els 40 milions d'euros, una xifra perfectament assumible per a qualsevol dels pretendents que té, entre qui es troba la 'Vecchia Signora'. De moment, caldrà esperar que finalitzi la temporada.

Però Depay és un dels assumptes que ha de resoldre Xavi, si bé la seva postura sembla bastant clara. Li considera un bon suplent, i un revulsiu interessant, no obstant això, no li pot prometre la titularitat, ni jugar amb assiduïtat. En cas que no accepti això, haurà de canviar d'aires.

Paulo Dybala, amb les maletes fetes

Els 'bianconeros' busquen a un relleu de garanties perquè aconsegueixi fer oblidar la figura de Paulo Dybala, que es marxarà totalment gratis al juny, quan expira el seu document de treball. No han aconseguit arribar a un acord per renovar, i tot fa indicar que se n'anirà la Premier League.

Dybala Barça Juventus Champions Camp Nou EFE
Paulo Dybala/ EFE

Un altre que pot anar-se'n és Álvaro Morata, ja que no tenen decidit fer efectiva l'opció de compra que van acordar amb l'Atlètic de Madrid.

A canvi d'ells, pot arribar Depay.