La notícia de l'adeu de Leo Messi ha paralitzat el planeta. Els mitjans de comunicació esportius més importants del món han fet eco de la notícia de l'any, l'argentí deixa el Futbol Club Barcelona després de 21 anys en la disciplina de l'equip català.

Quan tot apuntava que Joan Laporta tancaria la renovació del millor jugador de la història per 5 temporades tot s'ha trencat davant de la sorpresa de tots. Els companys de Marca han estat els primers en encendre totes les alarmes i poc després el Barcelona ha tret un comunicat amb un titular contundent: Leo Messi no continuarà lligat al FC Barcelona. En ell el Barça explica que s'havia arribat a un acord amb Messi, però el davanter argentí no podrà seguir en el Camp Nou per: "obstacles econòmics i estructurals".

El Barça ha aclarit que la idea de club i jugador era la de renovar i han agraït breument a l'argentí el seu compromís i la seva bona feina durant tots aquests anys.

Els pretendents de Messi

Després de conèixer-se la notícia que Leo Messi no seguirà en el Barça han començat a sorgir rumors sobre el futur de l'argentí. Ràpidament s'ha relacionat Messi amb uns quants equips que tenen la capacitat econòmica de fitxar-lo i compten amb projectes atractius per convèncer-lo.

Messi Fabrizio Romano PSG

Fabrizio Romano, periodista especialitzat en el mercat de fitxatges, apunta que el Paris Saint-Germain seria el millor posicionament i els francesos ja haurien iniciat els contactes amb l'entorn del jugador. També s'ha relacionat Messi amb el Manchester City de Pep Guardiola, malgrat això, els britànics acaben de fitxar Jack Grealish per més de 100 milions d'euros i l'han presentat amb el dorsal 10, per la qual cosa sembla una operació complicada.

Messi en boca de tots

L'Esportiu acomiada el crac argentí a la seva portada jugant amb el mític dorsal 10 de l'argentí amb un 'A10' acompanyat d'una fotografia de Messi d'esquena. D'aquesta forma tan senzilla i emotiva s'acomiaden del jugador que més alegries ha donat a l'afició blaugrana.

No hi ha masses diferències entre les portades de Barcelona i Madrid, tots dediquen les seves portades a la figura de Leo Messi i el seu adeu. Sport opta per un titular molt contundent: 'Drama Messi se'n va!'. El Mundo Deportivo aposta per una fórmula molt similar: 'Bomba! Messi se'n va!'.

Els diaris esportius de la capital espanyola també col·loquen l'argentí a la seva portada. Marca posa el Barcelona com a protagonista: 'El Barça deixa escapar Messi' acompanyat d'una fotografia de l'argentí amb els braços en alt. El diari As es decanta per un contundent: 'No seguirà' mostrant una fotografia d'un primer pla de Messi.

Alguns són els mitjans internacionals que han decidit posar a la seva portada la marxa de l'argentí. Il Corriere dello Sport mostra a la seva primera pàgina a Valentino Rossi, Lukaku i Messi acompanyat de l'un text que diu 'Messi rompe' i una fotografia de Neymar i Leo abraçats, deixant clar que podrien tornar a jugar junts en el PSG. A l'Argentina el Diario Popular mostra una imatge de Messi besant una samarreta del Barça acompanyat d'unes declaracions que descriuen bé el que està passant: 'El futbol en xoc'.

esportiu

sport

món esportiu

marca

as

corregués dello sport

diari popular

 

Imatge principal. Leo Messi jugant amb el Barcelona / Europa Press