El Barça és una escola de formació de grans futbolistes, però també és un club on es trituren els jugadors i on ben pocs arriben al primer equip. Però això no vol dir que molts d'ells no tinguin un futur en el món del futbol, ja que la qualitat que tenen és indubtable. I ara apareix un nou joguet trencat que s'allunyarà definitivament del club blaugrana.

El Barça, a punt de tancar una nova venda de Mika Mármol

Sergi Roberto, ara primer capità del Barça i un dels que encara creu que la Masia treu grans futbolistes, li fa molt mal aquesta sortida definitiva que s'està a punt de tancar. Es tracta de Mika Mármol, central de 22 anys que ja va jugar lluny del Barça la temporada passada. El defensa va jugar al FC Andorra, el club de Gerard Piqué, després de ser traspassat per part blaugrana.

Mika Mármol jugador Barça Atlètic / Foto: FC Barcelona
Mika Mármol jugant amb el Barça / Foto: FC Barcelona

Però aleshores el Barça es va reservar una opció de recompra d'1 milió d'euros, que és el que s'està negociant en els últims dies. La idea del club blaugrana és enviar Mármol al Las Palmas, ja que el club canari està molt interessat en la incorporació del defensa català, segons informa Mundo Deportivo.

Com que el preu de sortida de Mármol de l'Andorra, amb un contracte per dues temporades, és de 3 milions d'euros, el club canari pretén incloure Mika Mármol en una de les operacions que estan negociant amb el club blaugrana. I la idea és que Mármol acabi jugant al Las Palmas, ja que és una de les peticions de Francesc Xavier Garcia Pimienta, l'actual entrenador i ex de la Masia i del Barça B.

Un Barça que està necessitat de fer el que calgui per millorar la seva situació econòmica. A més, aquesta operació de Mika Mármol serviria per fer un dels últims pagaments del fitxatge de Pedri González, que van fitxar del club canari al 2019 i que tenia una sèrie de clàusules variables que ara s'han d'abonar al Las Palmas. Per tant, la negociació en qüestió es desencalla i el Barça perdrà definitivament la seva vinculació contractual amb Mika Mármol.

Julián Araujo, l'altra operació del Barça amb el Las Palmas

Però també és veritat que a banda d'aquestes negociacions n'hi han d'altres obertes amb el Las Palmas. El club canari té l'interès d'incorporar Julián Araujo, lateral dret del Barça de 21 anys que va arribar fa uns mesos procedent del Los Angeles Galaxy de la MLS dels Estats Units. El lateral mexicà és un altre dels desitjos de l'equip canari.

Julián Araujo Andrés Iniesta Vissel Kobe Barça / Foto: EFE
Julián Araujo defensant Andrés Iniesta / Foto: EFE

Una operació que també està en marxa, però no tancada del tot. I seria una altra gran solució per al Barça, que es necessita desprendre de jugadors que no entren en els plans de Xavi Hernández, però tenir-los controlats. I el Las Palmas es pot convertir en un gran soci.