Mentre al FC Barcelona una de les figures cridades a ser una estrella en el futur emergeix, Lamine Yamal, al Reial Madrid, un perfil de futbolista molt similar a ell, Arda Güler, s'estanca. Les comparacions són odioses, però és que en aquest cas es presten de manera expressa en vista de com es va forjar el fitxatge de la perla turca pel conjunt blanc.

Quan el Barça el tenia emparaulat i pràcticament segellat, Florentino Pérez va disparar-li el sou en comparació amb l'oferta de Joan Laporta i, finalment, va obtenir la firma del jove exjugador del Fenerbahçe. No obstant això, i tot i que Yamal és dos anys menor que un Arda Güler que pertany a la generació de 2005, ha estat l'internacional espanyol qui ha trobat un forat al primer equip del Barça i no pas un Güler que té per davant, no només Jude Bellingham, sinó un talent emergent com ho és Brahim Díaz.

Arda Güler durante su presentación como nuevo jugador del Real Madrid / Foto: Europa Press
Arda Güler durant la seva presentació com a nou jugador del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Arda Güler, de moment, haurà de conformar-se amb les estones

Ara amb Bellingham lesionat, és Brahim Díaz qui està guanyant més protagonisme. Inclús així, amb l'anglès fora de l'equació, Arda Güler està quedant condemnat a conformar-se amb les estones. I és que, a banda d'una titularitat a la Copa del Rei davant el modest Arandina, Arda Güler només ha gaudit de quatre estones finals de partits.

Tres d'elles han estat a LaLiga EA Sports i una d'elles a la Champions League, però en cap dels casos es poden comparar al grau de protagonisme que ha tingut Lamine Yamal al Barça que, inclús, s'ha erigit en titular indiscutible. Per aquesta raó, i tot i que quan va ser presentant com a futbolista del Reial Madrid, el jove mitjapunta turc va deixar clar que no marxaria cedit, des d'Itàlia apunten que el seu fitxatge a títol de préstec interessa.

Arda Güler dando toques en su presentación con el Real Madrid / Foto: @10ardaguler
Arda Güler, fent tocs durant el dia de la seva presentació amb el Reial Madrid / Foto: @10ardaguler

El Milan, disposat a incorporar Arda Güler en qualitat de cedit

Tot i que sigui Brahim el qui estigui negant la titularitat al jove otomà durant la lesió de Bellingham, l'ex del Fenerbahçe podria trobar en la carrera del seu company d'equip un camí per a seguir desenvolupant-se. El cas és que, segons informa el portal web todofichajes.com, l'AC Milan estaria disposat a obtenir la seva cessió. D'aquesta manera, i en cas de quallar al conjunt italià, un futbolista que somiava de brillar al Santiago Bernabéu amb tan sols 18 anys podrà trobar un nou començament a Itàlia. Caldrà veure, però, si continua desenvolupant-se com a futbolista merengue de cara al futur.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!