El Reial Madrid vol tenir content a Vinicius Junior per evitar que marxi a un altre lloc. Malgrat els rumors que l'envolten, després de l'enèsima polèmica racista que va haver de suportar en la derrota contra el València a Mestalla, Florentino Pérez espera que s'allunyi dels problemes. Per començar, perquè li distreuen i eviten que mostri el seu millor nivell. I segon, perquè s'ha arribat a especular amb la possibilitat que abandoni La Liga Santander, cansat d'estar sempre en el punt de mira.

Per aconseguir això, en el Santiago Bernabéu esperen blindar el '20' amb un contracte de llarga durada, en el qual hi hagi inclòs un augment salarial. El seu actual vincle expira el 2024, i precisament d'això pretenien aprofitar-se conjunts com el Manchester United o el Paris Saint-Germain per provar de convèncer-lo que s'unís als seus respectius projectes. En cas de no renovar aviat, per tant, quedarà com a agent lliure en 12 mesos.

No és necessari dir que la intenció del president és evitar que l'ex del Flamengo canviï d'aires, ja que en aquests moments és el crac que marca les diferències en l'atac, a causa de les lesions i al baix estat de forma de Karim Benzema. A més, únicament té 22 anys, i encara té un notable marge de progressió. El problema que complica les negociacions és l'aspecte econòmic, ja que exigeix que se li reconegui la importància que té.

Vinicius no es conforma amb el sou que li ofereixen, i demana ser el més ben pagat del Madrid, superant Eden Hazard, i passant a percebre un salari proper als 20 milions d'euros nets per curs. A priori, Florentino Pérez no estava disposat a pagar-li tant, però pot acabar cedint, per acontentar l'astre brasiler i així garantir la seva continuïtat. I una altra cosa que li ha promès és que canviarà el seu dorsal, i li donarà un que tingui més caixet.

Concretament, el '7', el dorsal més important en la història de l'entitat, i que han lluït llegendes com Cristiano Ronaldo, Raúl González Blanco, Juanito, Amancio Amaro, Raymond Kopa o Emilio Butragueño.

Serà Vinicius el pròxim mite del Madrid?

Si finalment es confirma que Vinicius abandona el '20' que ha utilitzat a les últimes campanyes per ocupar el '7', quedaria patent l'enorme confiança que Florentino Pérez té a ell, ja que confia que pugui convertir-se en el pròxim mite del Madrid.

I això podria donar pistes amb el futur de Kylian Mbappé, que per tant s'allunyaria molt....