Seixanta-quatre persones han estat detingudes durant l'operatiu policial del superclàssic amistós entre River Plate i Boca Juniors. El partit disputat a Mar del Plata ha acabat 1-0, però ha estat acompanyat de greus incidents.

Segons ha informat el Ministeri de Seguretat, un miler de policies han controlat els ingressos durant el partit jugat a l'estadi José María Minella. Durant i després de l'enfrontament han estat agafats 21 seguidors del River que tenien al voltant de 50 ganivets, 330 ampolles de begudes alcohòliques, cocaïna i marihuana, en informacions que explica l'agència oficial de notícies Télam.

Com és costum durant els últims mesos, els seguidors van haver de presentar el document d'identitat per entrar a l'estadi. A més, es van prendre les empremtes dactilars per saber si el simpatitzant tenia petició de captura o antecedents delictius. Aquest partit s'ha jugat davant de seguidors dels dos equips, a diferència del què passa a la Superlliga Argentina, en la qual només poden veure l'enfrontament en directe els aficionats locals.