Un dels grans problemes del Reial Madrid en els últims anys ha estat el fluix rendiment que ha donat Eden Hazard des de la seva arribada a la capital espanyola. Florentino Pérez el va fitxar com una autèntica superestrella després de pagar 115 milions d'euros al Chelsea, però les seves actuacions ha deixat molt que desitjar, fins al punt que s'ha convertit en un problema, tant esportiu com econòmic.

Hazard està relegat a un segon pla

Per a Ancelotti, està molt per darrere de Vinícius, que ocupa la posició favorita del belga, partint des de la banda esquerra, però també està per darrere en la rotació de Rodrygo Goes, Marco Asensio o fins i tot de Lucas Vázquez, el que el converteix, amb totes les lletres, en un llast i un jugador absolutament prescindible.

Eden Hazard Reial Madrid banqueta|banc dels acusats Europa Press

Hazard sol ser suplent en el Madrid / Europa Press

A més, les reiterades lesions desesperen en el club, que veurien com una bona solució poder vendre'l, fins i tot en aquest mateix mercat d'hivern. El primer que va intentar fitxar-lo quan es va obrir la finestra de traspassos va ser el Newcastle de Mohammed Bin Salmán, príncep hereu de l'Aràbia Saudita i propietari dels magpies, que va presentar una oferta de 40 milions d'euros, més 10 en concepte de variables.

No vol anar al Newcastle

La proposta del club anglès satisfeia les expectatives de Florentino Pérez, que té en 50 milions la xifra que pretén obtenir en un traspàs per l'exfutbolista del Chelsea. Però qui té l'última paraula és el jugador, i Hazard va dir no. Només se n'aniria del Madrid si és per fitxar per un altre gran, com el mateix Chelsea, però el Newcastle, per molts diners que tinguin, no és una opció..

bin salman principe hereu arabia saudi newcastle europa press

Mohammed Bin Salmán, propietari del Newcastle / Europa Press

I, en cap cas, la seva idea és marxar al gener. De fet, té contracte fins a 2024, i està disposat a quedar-se fins a acabar-lo, encara que tingui difícil jugar. A la competència que ja té, a partir de la pròxima temporada tot sembla indicar que caldrà sumar-li Kylian Mbappé, que si no es torça, abandonarà el PSG.

El seu sou molesta al Madrid

Mbappé ocuparà el lloc de Bale, però Florentino no vol quedar-se només amb això, i també vol a Haaland. Serien dues operacions molt cares, sobretot per l'altíssim contracte d'ambdós. La marxa de Bale deixarà lliures els 15 milions que té de sou, però als blancs també els vindria molt i molt bé deixar de pagar el sou de Hazard.

erling haaland borussia dortmund senala dit europa press

El Madrid vol a Haaland / Europa Press

No obstant això, no sembla que ell tingui previst posar-ho gens fàcil. O va al Chelsea, o es queda al Madrid fins a 2024. Hazard ho té clar. I al Madrid no li queda cap altra opció que resignar-se o forçar, d'alguna forma, la seva sortida.