El Barça va acabar guanyant el Celta de Vigo en un partit increïble i molt boig. Un gran partit que no va ser el millor del conjunt blaugrana. Es van trobar a faltar moltes coses i, tot i la victòria, Xavi Hernández no va estar del tot convençut amb el rendiment dels seus futbolistes. I per això es van assenyalar alguns jugadors que no van tenir el dia contra el Celta i que necessiten millorar.

El Barça no fa un bon partit contra el Celta

Xavi Hernández té plantilla de sobres per fer rotacions i per posar sobre la gespa els jugadors que millor estan rendint. I contra el Celta es van fer algunes rotacions, però també es va confirmar que els canvis no van acabar de funcionar. És per això que el Barça va haver de remuntar un 0-2 en els últims 10 minuts de partit després d'una bronca de Xavi Hernández al descans. Aquesta vegada sí va arribar a temps, però no sempre serà així.

"No ha estat un bon partit, però tirem de coratge i tenim caràcter guanyador", va assegurar l'entrenador català després del partit. Per tant, reconeixent que no van estar bé, però la reacció va ser molt bona. Ara, però, s'han de seguir prenent decisions perquè els partits es van acumulant i cal tenir un rendiment òptim en tots els partits.

Xavi Hernández Barça / Foto: EFE
Xavi Hernández donant indicacions durant un partit del Barça / Foto: EFE

Kounde, Christensen i Marcos Alonso, els que més van destacar en negatiu

Precisament, tres dels assenyalats en aquest partit contra el Celta van ser tres jugadors que actuen en posicions defensives. Jules Kounde, per exemple, va estar molt perdut durant tot el partit. Va actuar com a central dret, com a central esquerre i com a lateral esquerre en algun altre moment. En cap moment va fer un bon paper i per això també és un dels jugadors que va tenir un pitjor dia.

En la mateixa línia es troba l'altre defensa central, Andreas Christensen, que va fer un partit decebedor i només va destacar per malament. I per això també va ser un dels canvis del partit. No va estar al nivell que ens té acostumats.

I l'altre futbolista que va fer un partit per oblidar va ser Marcos Alonso. Lateral esquerre per donar descans a Alejandro Balde, no va ser ni profund en atac ni contundent en defensa. No va tenir protagonisme i sempre va triar passades conservadores i poc intel·ligents. Fins que no va marxar del camp, el Barça no va fer mal per la banda esquerra.

Jules Kounde conduciendo durante un partido del Barça en Montjuïc / Foto: Europa Press
Jules Kounde jugant amb el Barça / Foto: Europa Press

Això vol dir que el Barça necessita millorar. Sí que la primera unitat rendeix a la perfecció, però quan es varien algunes peces i s'aposta per les rotacions, tot es complica. I això no li pot passar al Barça.